Çerkezköy’de 5 Milyon 919 Bin Tl’lik Yatırım

Çerkezköy’de 5 Milyon 919 Bin Tl’lik Yatırım
Çerkezköy Belediyesi tarafından yapımına başlanan Modern Pazar Yeri Projesi kapsamında mevcut Kapalı Pazar Yeri'nde söküm çalışmaları tamamlandı.

Çerkezköy Belediyesi tarafından yapımına başlanan Modern Pazar Yeri Projesi kapsamında mevcut Kapalı Pazar Yeri'nde söküm çalışmaları tamamlandı. 5 milyon 919 bin TL'lik yatırım kapsamında temel çalışmaları devam ediyor.

Modern Kapalı Pazar Yerinin yapımı için mevcut pazar yerinde söküm çalışmalarının tamamlandığını ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, "Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, mevcut Pazar Yerimizden sökülen malzemelerle daha önce Kızılpınar Mahallemizde hazırladığımız alanda Kapalı Pazar Yeri oluşturacak. Bu sayede hem şehrimize modern bir Pazar Yeri inşa etmiş olacağız hem de Kızılpınar Mahallemize yeni bir Kapalı Pazar Yeri kazandıracağız" dedi.

9 bin 520 metrekare kapalı alana sahip olacak

Yeni Kapalı Pazar Yeri Projesi kapsamında söküm çalışmalarının tamamlanmasının ardından hafriyat çalışmalarının da sona erdiğini sözlerine ekleyen Başkan Vahap Akay, "Proje kapsamında şu anda kalıplar çakılıyor ve temel demirleri bağlanıyor. Temel çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. 5 milyon 919 bin TL ihale bedelli Modern Pazar Yeri Binamız 9 bin 520 metrekare kapalı alana sahip olacak. Kapalı Pazar Yeri alanında, 174 metrekare teras ve toplam 200 araçlık da kapalı ve açık otopark alanı bulunacak. Tek kat tasarlanan pazar yeri binamızın yüksekliği ise 12 metre olacak. 4 adet giriş-çıkış ve 7 adet de yangın çıkışının bulunacağı binamız, engelli vatandaşlarımızın ulaşımına da uyumlu olacak. Binamızın batı cephesinde ise 8 adet balıkçı dükkanı tasarlandı" ifadelerini kullandı.

Çerkezköy’de 5 Milyon 919 Bin Tl’lik Yatırım

Çerkezköy’de 5 Milyon 919 Bin Tl’lik Yatırım

Çerkezköy’de 5 Milyon 919 Bin Tl’lik Yatırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.