Çankırı’da Atatürk Bulvarı’na Bitkisel Bakım

Çankırı’da Atatürk Bulvarı’na Bitkisel Bakım
Çankırı Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Bulvarı'nın Belediye Meydanı'ndan Kucaklama Taşı'na kadar olan kısımda gerçekleştirdiği refüj düzenlemesinin...

Çankırı Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Bulvarı'nın Belediye Meydanı'ndan Kucaklama Taşı'na kadar olan kısımda gerçekleştirdiği refüj düzenlemesinin ardından alana peyzaj çalışmaları ile rötuş yaptı.

Geçen ay içerisinde Atatürk Bulvarı orta refüjünde eskiyen bordür sistemini kaldırarak yerine beton bariyer yerleştiren Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin ardından Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler de yapılan orta refüjde peyzaj ve düzenleme çalışmalarını gerçekleştirdi. Şehir estetiğine uygun bir çalışma sergileyen ekipler, orta refüjü 10 bin adet çok yıllıklı çalı türleri ile buluşturdu. Çalışmalar kapsamında alana; 6 bin adet kırmızı dik hanım tuzluğu, 3 bin adet sarı dik hanım tuzluğu ile bin adet ateş dikeni dikildi. Şehrin en işlek caddelerinden biri olan Atatürk Bulvarı, orta refüj düzenlemesi ile daha iyi görünüme kavuştu.

Çankırı’da Atatürk Bulvarı’na Bitkisel Bakım

Çankırı’da Atatürk Bulvarı’na Bitkisel Bakım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.