’Zoru Başaranlar’ Kariyer Sohbetleri

’Zoru Başaranlar’ Kariyer Sohbetleri
Amasya Valisi Dr. Osman Varol, kariyer sohbetleri programı için ziyaret ettiği Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Amasya Yurt Müdürlüğünde gençlerle bir araya...

Amasya Valisi Dr. Osman Varol, kariyer sohbetleri programı için ziyaret ettiği Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Amasya Yurt Müdürlüğünde gençlerle bir araya geldi.

Program öncesinde birlikte yemek yediği gençlerden kendilerine sunulan imkanlar konusundaki düşüncelerini dinleyen Vali Varol, eğitimleri, gelecek planlamaları ve şehre dair konularda da sohbet etmesi sonrası vakitlerini değerlendirerek becerilerini geliştirdikleri atölyelerde de inceleme gerçekleştirdi.

'Zoru Başaranlar" kariyer sohbetleri kapsamında buluştuğu öğrencilere zamanlarını hem sosyal hem de akademik anlamda çok iyi değerlendirmeleri tavsiyesinde bulunan Vali Varol, zor kavramının yapılması gerekenlerin yerine getirilmesi için bir bedel anlamı taşıdığına işaret ederek buradaki bedel kavramının sorumluluklar ve fedakarlıklar olduğunun altını çizdi.

Öğrencilerin yakın ilgisi dolayısıyla teşekkür ettikleri Vali Varol'a Gençlik ve Spor İl Müdürü Kadir Kılıç tarafından tablo hediye edildi.

’Zoru Başaranlar’ Kariyer Sohbetleri

’Zoru Başaranlar’ Kariyer Sohbetleri

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.