Zuckerberg 4 Evi Yıktıracak

Zuckerberg 4 Evi Yıktıracak
Manzarasını kapattığını iddia ettiği 4 evi satın alan Facebook CEO'su Mark Zuckerberg, Palo Alto'da satın aldığı 4 evi yıkma kararı aldı.

Manzarasını kapattığını iddia ettiği 4 evi satın alan Facebook CEO'su Mark Zuckerberg, Palo Alto'da satın aldığı 4 evi yıkma kararı aldı.

Zuckerberg,Kaliforniya'nın Palo Alto bölgesinde bulunan evinin manzarasını kapattığını iddia ettiği 30 milyon dolar değerindeki 4 komşu evi satın aldı. Zuckerberg,yıktırmak istediği evlerle ilgili projesini Planlama ve Çevre Departmanı'na sundu.Zuckerberg'in yıkacağı evlerin yerine daha küçük boyutlarda yeni evler inşa edilmesini istediği bildirildi.Zuckerberg'in sunduğu projede yıkılacak olan 4 evin yerine 3 adet tek katlı ve bir adet iki katlı ev inşa edilmesinin planlandığı ifade edildi.Ayrıca yeni yapılacak evlerin yıkılacak olanlara oranla daha az yer kaplayacağı aktarıldı.

32 yaşındaki milyarderin bu kararına gerekçe olarak "mahremiyet" kaygıları gösterildi. Zuckerberg'in yeni yapılacak evleri kendisinin mi kullanacağı yoksa kiraya mı verileceği konusunda herhangi bir açıklama yapılmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.