1 Yıl Hapsi İstenen Berna Laçin: Yazdığımın Suçla İlgisi Yok, Çok Rahatım

1 Yıl Hapsi İstenen Berna Laçin: Yazdığımın Suçla İlgisi Yok, Çok Rahatım
Taciz ve tecavüz vakalarıyla ilgili "idam tartışmaları sürerken "İdam çözüm olsaydı, Medine toprakları tecavüzde rekor kırmazdı!" söyleminden sonra 1 yıl hapis cezası istenilen Berna Laçin, geri adım atmadı.

Taciz ve tecavüz vakalarıyla ilgili "idam tartışmaları sürerken "İdam çözüm olsaydı, Medine toprakları tecavüzde rekor kırmazdı!" söyleminden sonra 1 yıl hapis cezası istenilen Berna Laçin, geri adım atmadı. Hapis kararının ardından açıklama yapan oyuncu, "Yazdığımın suçla ilgisi yok ben çok rahatım" dedi.

"BEN ÇOK RAHATIM, ENDİŞELENDİREN BİR ŞEY YOK"

Sözcüye konuşan Laçin, "Benim için çok anlamlandırabileceğim bir şey değil, hukuken baktığımda da yazdığımın suçla ilgisi yok. Açsınlar dava, ben çok rahatım. İnsanda haklılığın verdiği bir rahatlık oluyor. Gerçekten gereksiz de bir şey. Anlamıyorum da. Beni endişelendiren bir şey de değil" dedi.

"HAKLI OLDUĞUNU BİLMENİN RAHATLIĞI"

Açıklamanın ardından tweet atan Laçin "Haklı ve doğru olduğunu bilmenin getirdiği bir rahatlık hissi var ya. İşte onun gibisi yok" dedi.

Berna Laçin'e 1 Yıla Kadar Hapis İstemiyle Dava AçıldıBerna Laçin'e 1 Yıla Kadar Hapis İstemiyle Dava Açıldı Gamze Özçelik'ten Berna Laçin'e Tokat Gibi Medine YanıtıGamze Özçelik'ten Berna Laçin'e Tokat Gibi Medine Yanıtı 'Medine' Tweeti İle Eleştirilere Hedef Olan Berna Laçin, İnstagramını Yorumlara Kapattı'Medine' Tweeti İle Eleştirilere Hedef Olan Berna Laçin, İnstagramını Yorumlara Kapattı Berna Laçin ve Alişan Arasındaki Tweet Tartışması Yeniden AlevlendiBerna Laçin ve Alişan Arasındaki Tweet Tartışması Yeniden Alevlendi Berna Laçin, Medine Tweetini Eleştirenlere Dava AçıyorBerna Laçin, Medine Tweetini Eleştirenlere Dava Açıyor "Medine Toprakları Tecavüzde Rekor Kırıyor" Diyen Berna Laçin Hakkında Soruşturma Başlatıldı Berna Laçin'in Paylaşımına Alişan'dan Çok Sert Tepki: Orada Peygamber Efendimiz Yatıyor Berna Hanım!Berna Laçin'in Paylaşımına Alişan'dan Çok Sert Tepki: Orada Peygamber Efendimiz Yatıyor Berna Hanım! Medine Tweetiyle Gündeme Gelen Berna Laçin Kimdir?Medine Tweetiyle Gündeme Gelen Berna Laçin Kimdir?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.