22 Mart 2016 Survivor’da Kim Elendi?

22 Mart 2016 Survivor’da Kim Elendi?
Survivor’da kim elendi? Survivor'da adaya kim veda etti?

Survivor 2016'da dün akşam heyecan dolu bir eleme gecesi yaşandı. Tam 4 adayın eleme için isminin ön plana çıkmasının ardından adaya veda eden isim belli oldu.

Geçtiğimiz hafta Seda Tetik, sağlık problemleri nedenleriyle yarışmadan ayrılmak durumunda kalmasının ardından bu hafta dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımında, takım içerisinde yapılan oylamada Yılmaz Morgül'ün adı çıkınca ilk aday belirlenmiş oldu. Daha sonra geçtiğimiz hafta Seda'nın sağlık problemlerinden dolayı adaya veda etmesinin ardından haftanın birincisi hakkını koruyan Avatar Atakan ve kişisel dokunulmazlık hakkını koruyan Tuğba Özay birer isim söyledi. Atakan Eda Akkaya'nın ismini söylerken Tuğba Özay ise Yunus Günçe'nin adını söyledi. 

NAGİHAN KARADERE BOMBASI 

Bu hafta yapılan halk oylamasında birncisi olan isim ise Yattara olurken verdiği isimle de bombayı patlattı. Yattara, 'Arkadaşlarıma ihanet etmek istemiyorum' diyerek Nagihan'ın ismini söyledi.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Yılmaz Morgül, Eda Akkaya, Yunus Günçe ve Nagihan Karadere dörtlüsünden yapılan halk oylamasında halktan en az oyu alan isim olan Eda Akkaya Survivor hayallerine veda eden isim oldu.

İşte SMS sıralaması sonuçları;
1. İbrahim Yattara
2. Ezgi Avcı
3. Nagihan Karadere
4. Yılmaz Morgül
5. Yunus Günçe
6. Eda Akkaya (elendi)
7. Mehmet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.