40 IŞİD’li Etkisiz Hale Getirildi

40 IŞİD’li Etkisiz Hale Getirildi
Gaziantep'in Oğuzeli ilçesine IŞİD Terör örgütü mensupları tarafından roket atıldı.Bunun üzerine harekete geçen TSK hava operasyonu ve top atışları ile 40 teröristi etkisiz hale getirdi.

Gaziantep'in Oğuzeli ilçesine IŞİD Terör örgütü mensupları tarafından roket atıldı.Bunun üzerine harekete geçen TSK hava operasyonu ve top atışları ile 40 teröristi etkisiz hale getirdi.

28 Mayıs 2016 tarihinde IŞİD terör örgütü tarafından Suriye'den Gaziantep'in Oğuzeli ilçesine saat 10.45'de atılan roket boş araziye düşmüştü.Düşen roketin parçalarının bir kısmı ise evlerin bulunduğu bölgeye dağılmıştı.

Bu olayın üzerine TSK'ya ait hedef tespit sistemi ile tespit edilen mevzilere fırtına topları ve çok namlulu roketatarlar ile ateş açıldı.Operasyonda koalisyon uçakları da yer aldı.Uçaklar gerçekleştirdikleri 3 hava harekâtı ile hedefleri imha etti. Alınan bilgilere göre,IŞİD terör örgütü mensuplarına karşı yapılan atışlar ve hava harekâtları sonucunda 40 IŞİD'li öldürüldü.

Bunun yanısıra IŞİD'e ait olduğu bilinen 4 Katyuşa mevzii ve 4 adet araç, 2 zırhlı personel taşıyıcısı ve 2 mühimmat deposu imha edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.