56 saatlik sokak kısıtlaması başladı
Yayınlanma:
Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında bu akşam saat 21.00'de başlayıp 8 Şubat Pazartesi sabah saat 05.00'e kadar sürecek olan 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlaması başladı.
İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, vatandaşların sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan günlerde ikametlerine en yakın market, bakkal, manav, kasap, kuruyemişçi, çiçekçi, fırın ya da ekmek satış bayine yürüyerek gidip gelebilecekleri hatırlatıldı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Saygıdeğer vatandaşlarımız, hafta sonlarına yönelik uyguladığımız sokağa çıkma kısıtlaması uygulaması bugün saat 21.00'de başlayıp pazartesi sabah 05.00'de sonlanacaktır. Bakanlığımızca daha önce çıkarılan genelgelerle sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan süre ve günlerde vatandaşlarımızın temel ihtiyaç malzemelerine ulaşmaları noktasında herhangi bir zorlukla karşı karşıya kalmamaları için gerekli tüm tedbirler alınmıştır.
Ülke
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.