8. Kadıköy Kitap Günleri

8. Kadıköy Kitap Günleri
8. Kadıköy Kitap Günleri bu yıl 01 ila 05 Haziran tarihlerinde Haydarpaşa Garı’nda Açılıyor. Sitemizin köşe yazarı YÜKSEL YAZICI ile beyaz camın yeni gözdesi İLKNUR LEVENT, aynı stantta kitaplarını imzalayacaklar.

 

 

 

 

 

İstanbulluların kültür birikimi en yüksek olan Kadıköy’ün yerel yönetimi, bu yıl büyük bir sürpriz yaparak tarihi miraslarımızdan Haydarpaşa Garı  salon ve peronlarında dev bir kitap fuarına ev sahipliği  yapıyor.

 

Her yıl coşku içinde süren, ancak bilinemeyen nedenlerle geçen yıl yapılamayan  geleneksel etkinlik, bu bir yıllık gecikmeyi unutturmak istercesine tarihimizin gözbebeği  anıt miraslarımızdan biri olan ve uzun süredir trenlerin ulaşımına kapalı tutulan Haydarpaşa Garı’nda düzenlendi.

 

Bu düzenlemelerde alkışı hak eden ise, Kadıköy Belediyesi’nin sevilen görevlisi Asuman Toraman Ermurat’dır kuşkusuz!

01 ila 05 Haziran 2016 günleri arasında olmak üzere 5 tam gün sürecek olan geleneksel 8. Kadıköy Kitap Günlerine çok sayıda yayınevi ve kitaplarını imza için yazarlar katılıyor.

Dolayısıyla  70’i aşkın esere imza atmış olan  halk bilimci ve sevilerek okunan  köşe yazarımız YÜKSEL YAZICI’da bu etkinlik günlerinin tümünde Kırıntı Yayıncılık standında  hazır bulunarak kitaplarını imzalayacak…YAZICI'nın eserleri her türden olmasıyla birlikte, özellikle bilgelik konularını içeren spiritüel, ezoterik ve varoluş felsefesi ve irdelenmesi önem taşıyor.

Ve ayrıca yine bu yılın sürprizi olarak, son günlerde beyaz camların gözde yapımcısı ve sunucusu güzel insan  İLKNUR LEVENT, yazarımızla birlikte aynı stantta kitaplarını imza için hazır bulunacak. LEVENT’in son kitabı olan ve bir hayli ilgi çeken “1GEKÇABÇU” (Bir Gün Evrenin Kapısını Çaldım Anahtarı Bendeymiş Çok Utandım) adlı öykü tadındaki kitabı, spiritüel ve arınma konularında dolu-dolu bilgiler içeriyor. Zira İLKNUR LEVENT, yalnızca bir televizyon programcısı değil; aynı zamanda yazar, ressam, doğal terapiler uzmanı ve de  yaşam detoksudur… Bu sıfatlara yakında bir de köşe yazarlığını eklerse şaşırmayın!

Son süreçlerde genellikle yerel yönetimler ve özellikle CHP ağırlıklı olanlar, kültürel hizmete büyük ağırlık vermekteler. Ki, hiç abartısız hemen hemen her bölgemizde bir yarış halinde sürüyor belediyelerin  bu kültürel  aktiviteleri...  Haydarpaşa Garı’ndaki bu ilk kültürel hareketin, site çalışanları olarak halkımıza ve yazarlarımıza hayırlı olmasını diliyoruz.

 

yuksel-yazici-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum