A Mililer Avusturya Maçına Hazır

A Mililer Avusturya Maçına Hazır
EURO 2016'ya katılma hakkı elde eden A Milli Takım, hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.

2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'ne kötü başlangıç yapan ancak sonrasında yükselen form grafiği ile en iyi üçüncü olarak EURO 2016'ya katılma hakkı elde eden A Milli Takım, hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. EURO 2016 hazırlıkları kapsamında bu akşam Avusturya ile karşılaşacak olan Ay-yıldızlılar, Teknik Direktör Fatih Terim önderliğinde 120. maçına çıkacak. Son dönemde yükselen başarı grafiği ile dikkat çeken A Milliler, gözünü yenilmezlik rekoruna dikti. Oynadığı son 12 maçta mağlubiyet yüzü görmeyen Terim'in öğrencileri, yine Terim yönetiminde Aralık 1994'te alınan yenilgi sonrası 16 maçta mağlubiyet yüzü görmemişti.

AVUSTURYA İLE 16. RANDEVU

A Milli Takım, Avusturya ile tarihindeki 16. maçına çıkacak. Avusturya ile toplam 15 maça çıkan A Milliler, 6 galibiyet, 1 beraberlik alırken, 8 kez de sahadan mağlup ayrıldı. Millilerin attığı 20 gole karşılık, Avusturya 17 gol buldu.

TERİM İLE 120. MAÇ

A Milli Takım, Fatih Terim yönetiminde oynadığı 119 maçta 61. kez galip geldi, 30 kez ise berabere kaldı. 119 karşılaşmada sahadan 28 mağlup ayrılan A Milli Takım, 181 gol attı, kalesinde ise 125 gol gördü.

Avusturya'nın başkenti Viyana'daki Ernst-Happel Stadyumu'nda TSİ 21.30'da başlayacak karşılaşmayı Polonya Futbol Federasyonu'ndan Pawel Gil yönetecek. Piotr Sadczuk ve Marcin Borkowksi'nin yardımcı hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Bartosz Frankowski olacak.  

A Mililer Avusturya Maçına Hazır

A Mililer Avusturya Maçına Hazır

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.