A101’in reklam filmine Gümüş Effie ödülü

A101’in reklam filmine Gümüş Effie ödülü
Zincir market A101, pazarlama ve reklam dünyasında ödüller almaya devem ediyor. Markanın, ’En Büyük Meydan Okuma” reklam filmi Gümüş Effie ödülünün sahibi oldu. Bugüne kadar Müge Anlı’yla Türkiye’nin her yerinde alışkanlıklara meydan okuyan A101, ’En Büyük Meydan Okuma’ reklam filminde de dikkat çekmişti. Tüketiciler tarafından severek izlenen ve başarısını sayılarla da gösteren reklam filmi, dünyanın önde gelen pazarlama ve reklam yarışması...

Zincir market A101, pazarlama ve reklam dünyasında ödüller almaya devem ediyor. Markanın, ’En Büyük Meydan Okuma” reklam filmi Gümüş Effie ödülünün sahibi oldu.



Bugüne kadar Müge Anlı’yla Türkiye’nin her yerinde alışkanlıklara meydan okuyan A101, ’En Büyük Meydan Okuma’ reklam filminde de dikkat çekmişti. Tüketiciler tarafından severek izlenen ve başarısını sayılarla da gösteren reklam filmi, dünyanın önde gelen pazarlama ve reklam yarışması Effie Awards tarafından da ödüllendirilerek ‘Çoklu Perakende ve Pazar Yeri’ kategorisinde Gümüş Effie’nin sahibi oldu.



Markanın bu başarısını değerlendiren A101 Pazarlama Müdürü Yeliz Yahşi Bilgiç, “Kampanyamızın başladığı günden bugüne tüketicilerimizden gelen olumlu yorumların böyle değerli bir ödülle taçlandırılması hepimizi oldukça mutlu etti. Kampanyamızın ilk filminden itibaren oluşturduğu etkiyi mutlulukla takip ediyor, her filmimizde tüketicilerimize bir adım daha yaklaşabilmek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.