Aa Muhabiri, Dünyanın En Tehlikeli Yolunda Çekim Yaparken Uçuruma Yuvarlandı

Aa Muhabiri, Dünyanın En Tehlikeli Yolunda Çekim Yaparken Uçuruma Yuvarlandı
AA Muhabiri Abdülkadir nişancı, Bayburt-Trabzon arasında bulunan ve dünyanın en tehlikeli yolu olarak bilinen Soğanlı Dağı'ndaki yol açma çalışmalarını takip ederken uçuruma yuvarlandı.

AA Muhabiri Abdülkadir nişancı, Bayburt-Trabzon arasında bulunan ve dünyanın en tehlikeli yolu olarak bilinen Soğanlı Dağı'ndaki yol açma çalışmalarını takip ederken uçuruma yuvarlandı. Karayolları ekiplerinin ihbarı üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Bölgeye ulaşan ekipler, Nişancı'yı arama kurtarma çalışmasına devam ediyor.

GÖRÜNTÜ ÇEKERKEN KAR KÜTLESİ KOPUNCA UÇURUMA DÜŞTÜ

Bayburt-Trabzon arasında 3 bin 500 metre rakımda bulunan Soğanlı Dağı'ndaki yol açma çalışmalarını takip eden AA Bayburt muhabiri Abdülkadir Nişancı, Derebaşı Virajları'nda görüntü çektiği sırada bastığı kar kütlesinin kopması sonucu uçuruma düştü.

OLAY YERİNE EKİPLER SEVK EDİLDİ

Karayolları ekiplerinin ihbarı üzerine olay yerine AFAD, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgeye ulaşan ekipler, Nişancı'yı arama kurtarma çalışmasına devam ediyor.

BAYBURT VALİSİ VE BELEDİYE BAŞKANI DA ARAMA ÇALIŞMALARINA KATILDI

Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan ve Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci'de olay bölgesine gelerek arama kurtarma çalışmalarına katıldı.

Kaynak: AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.