Abd Başkanı Trump'tan Kaşıkçı Cinayeti Için İlk Yorum: Öldüğünün Açıklanması Büyük Bir Adım

Abd Başkanı Trump'tan Kaşıkçı Cinayeti Için İlk Yorum: Öldüğünün Açıklanması Büyük Bir Adım
ABD'nin Arizona eyaletinde İstanbul Başkonsolosluğu'nda çıkan arbede sırasında öldüğü açıklanan Kaşıkçı hakkında basın mensuplarına değerlendirmeler yapan ABD Başkanı Trump, Suudi Arabistan'ın Kaşıkçı'nın ölümüyle ilgili açıklamasının "güvenilir" olduğunu, konu .

ABD'nin Arizona eyaletinde İstanbul Başkonsolosluğu'nda çıkan arbede sırasında öldüğü açıklanan Kaşıkçı hakkında basın mensuplarına değerlendirmeler yapan ABD Başkanı Trump, Suudi Arabistan'ın Kaşıkçı'nın ölümüyle ilgili açıklamasının "güvenilir" olduğunu, konu ile ilgili olarak soruşturma konusunda ABD Kongresi ile çalışmayı sürdüreceğini söyledi.

"SUUDİ ARABİSTAN'IN AÇIKLAMASI BÜYÜK BİR ADIM"

Riyad yönetiminin açıklamasının büyük bir adım olduğunu söyleyen Trump, "Ancak kendi değerlendirmemiz henüz bitmedi. Şu anda bir sonuca varmak için erken." dedi.

ABD Başkanı Trump

SUUDİ VELİAHT PRENS SELMAN İLE GÖRÜŞECEK

Suudi Arabistan'ın Kaşıkçı açıklaması için, "Suudilere bazı sorularımız olacak. Bu konuda Kongre ile birlikte çalışacağız." ifadelerini kullanan Trump, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile görüştükten sonra kararlarını açıklayacaklarını anlattı.

KAŞIKÇI'NIN ÖLDÜRÜLMESİYLE İLGİLİ TUTUKLAMALAR ÇOK ÖNEMLİ

"Suudi Arabistan'a İran'a karşı denge unsuru olarak ihtiyacımız var" diyen Trump ayrıca, Riyad yönetiminin Kaşıkçı'nın öldürülmesiyle ilgili yaptığı tutuklamaların "çok önemli olduğunu" belirtti.

Cemal Kaşıkçı

BEYAZ SARAY BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Cemal Kaşıkçı'nın öldüğü yönündeki açıklamanın ardından Beyaz Saray da bir açıklama yaparak, Kaşıkçı'nın ailesi, nişanlısı ve dostlarına başsağlığı diledi. Beyaz Saray sözcüsü Sarah Huckabee Sanders, ABD'nin Kaşıkçı'nın ölümüyle ilgili uluslararası soruşturmaları yakından izlediğini, adil yargı sürecine ve gerekli şeffaflığa uygun olarak adaleti savunacağını belirtti.

Cemal Kaşıkçı'nın Cansız Bedeninin Nerede Olduğuna Dair Suudi Arabistan'dan İki Farklı Açıklama GeldiCemal Kaşıkçı'nın Cansız Bedeninin Nerede Olduğuna Dair Suudi Arabistan'dan İki Farklı Açıklama Geldi Suudi Arabistan'dan Cemal Kaşıkçı Açıklaması: Konsoloslukta Çıkan Arbedede ÖldüSuudi Arabistan'dan Cemal Kaşıkçı Açıklaması: Konsoloslukta Çıkan Arbedede Öldü Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Suudi Arabistan Kralı Selman, Kayıp Gazeteci Cemal Kaşıkçı Konusunu GörüştüCumhurbaşkanı Erdoğan ile Suudi Arabistan Kralı Selman, Kayıp Gazeteci Cemal Kaşıkçı Konusunu Görüştü Trump'tan Cemal Kaşıkçı Açıklaması: Suudi Arabistan'a Yaptırım UygulayabilirizTrump'tan Cemal Kaşıkçı Açıklaması: Suudi Arabistan'a Yaptırım Uygulayabiliriz Konsolosluk Çalışanlarından Çarpıcı İfadeler: Kaşıkçı Gelmeden Önce Bize 2 Gün İzin VerildiKonsolosluk Çalışanlarından Çarpıcı İfadeler: Kaşıkçı Gelmeden Önce Bize 2 Gün İzin Verildi ABD Basınından Kayıp Gazeteci İçin Dikkat Çeken İddia: Kaşıkçı Cinayetinden General Assiri Sorumlu TutulacakABD Basınından Kayıp Gazeteci İçin Dikkat Çeken İddia: Kaşıkçı Cinayetinden General Assiri Sorumlu Tutulacak İngiltere'den Suudilere Kaşıkçı Krizi İçin Tehdit Gibi Sözler: İddialar Doğruysa Ona Göre Karar Alırızİngiltere'den Suudilere Kaşıkçı Krizi İçin Tehdit Gibi Sözler: İddialar Doğruysa Ona Göre Karar Alırız

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.