Abd Dışişleri Bakanlığından 'kaşıkçı' Açıklaması: Türkiye'ye Yardıma Hazırız

Abd Dışişleri Bakanlığından 'kaşıkçı' Açıklaması: Türkiye'ye Yardıma Hazırız
ABD Dışişleri Bakanlığı, bugün Ankara'yı ziyaret ederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile ayrı ayrı görüşen ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'nun ziyaretiyle ilgili açıklama yaptı.

ABD Dışişleri Bakanlığı, bugün Ankara'yı ziyaret ederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile ayrı ayrı görüşen ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'nun ziyaretiyle ilgili açıklama yaptı. ABD Dışişleri tarafından yapılan açıklamada ''Cemal Kaşıkçı soruşturmasında Türkiye'ye yardım etmeye hazırız.'' denildi.

''YARDIMA HAZIRIZ''

ABD Dışişleri Bakanlığı'nın açıklamasında, "Pompeo, Erdoğan'la görüşmede Kaşıkçı'nın kaybolmasıyla ilgili endişelerini dile getirdi. Cemal Kaşıkçı soruşturmasında Türkiye'ye yardıma hazırız" denildi.

ABD Dışişleri Bakanı Pompeo ve Çavuşoğlu

ERDOĞAN VE ÇAVUŞOĞLU İLE GÖRÜŞTÜ

Suudi Arabistan ziyaretinin ardından bugün Ankara'ya gelen ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo Cumhurbaşkanı Erdoğan ile 40 dakika, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile de 35 dakika görüşmüştü.

Kayıp Gazeteci Cemal Kaşıkçı Hakkında Bomba İddia: Suudiler Cinayeti Kabul EdecekKayıp Gazeteci Cemal Kaşıkçı Hakkında Bomba İddia: Suudiler Cinayeti Kabul Edecek Arap Dünyasında, Kayıp Gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın Nişanlısı Hatice Cengiz'in Erkek Olduğu İddia EdildiArap Dünyasında, Kayıp Gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın Nişanlısı Hatice Cengiz'in Erkek Olduğu İddia Edildi Cemal Kaşıkçı Olayında Yeni Gelişme! Konsolosluktan Sonra Konut da AranacakCemal Kaşıkçı Olayında Yeni Gelişme! Konsolosluktan Sonra Konut da Aranacak Kayıp Gazeteci için 9 Saatlik İnceleme Sona Erdi, Konsolosluk Bahçesinden Toprak Numuneleri AlındıKayıp Gazeteci için 9 Saatlik İnceleme Sona Erdi, Konsolosluk Bahçesinden Toprak Numuneleri Alındı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.