Abdülkadir Ömür'den 19 Puanlık Katkı!

Abdülkadir Ömür'den 19 Puanlık Katkı!
Fenerbahçe deplasmanında 3 puanı son saniyede kaçıran Trabzonspor'da sahanın en iyilerinden biri Abdülkadir Ömür oldu.
Fenerbahçe deplasmanında 3 puanı son saniyede kaçıran Trabzonspor'da sahanın en iyilerinden biri Abdülkadir Ömür oldu. Son 2 yılda adını sıkça duyuran 19 yaşındaki futbolcu, Kadıköy'de de herkesin yakından izlediği bir isimdi.

Ünal Karaman yönetiminde performansını bu sezon daha da yukarılara çeken Abdülkadir, ligin de en verimli genç oyuncusu konumunda... OPTA'nın çıkardığı rakamlarda, genç yıldız, gol ve asist bakımından ligin en iyisi olmayı başardı.

1999 doğumlu futbolcu, üretkenliğiyle dikkat çekiyor. 25 lig maçında forma giyen bordo-mavili yıldız, 3 gol 7 asistle oynadı. Takımının 10 golüne direkt etki eden Abdülkadir Ömür, özellikle son 4 hafta çıkışa geçti.

8 maçtır kaybetmeyen ve 6 galibiyet, 2 beraberlik elde eden Trabzonspor'da, Abdülkadir Ömür bu süreci 1 gol, 2 asistle geçti. Bu süreçte son 4 maçta oynayan genç oyuncu, 3 gole direkt katkı sundu.

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon en fazla gol katkısı veren 20 yaş altı futbolcular arasında en iyisi Abdülkadir oldu. Bir diğer dikkat çeken detay, Abdülkadir'in skor katkısı verdiği maçlarda kazandırdığı puanlar...

Son Fenerbahçe maçında da Yusuf Yazıcı'ya asist yapan Abdülkadir'in 3 gol, 7 asist yaptığı 7 karşılaşmada bordo-mavililer, 19 puan topladı. 25 lig maçında sadece 1 sarı kart görerek fair play anlamında da dikkat çeken Abdülkadir, bin 852 dakika süre aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.