Abdullah Avcı'dan F.bahçe Yanıtı; "görüşme..."

Abdullah Avcı'dan F.bahçe Yanıtı; "görüşme..."
Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, bir soru üzerine, hafta içinde Fenerbahçeli yöneticilerle gelecek sezon sarı-lacivertli takıma geçmesi yönünde bir görüşme yapmadığının altını çizdi.Abdullah Avcı, "Bir kulüpte çalışırken ve yarışırken, hayatım boyunca öyl.
Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, bir soru üzerine, hafta içinde Fenerbahçeli yöneticilerle gelecek sezon sarı-lacivertli takıma geçmesi yönünde bir görüşme yapmadığının altını çizdi.

Abdullah Avcı, "Bir kulüpte çalışırken ve yarışırken, hayatım boyunca öyle bir görüşme yapmam mümkün değil ama benim ve ekibimin büyük takımlar veya yurt dışında konuşulması bizim ne kadar iyi ve gelişen bir ekip olduğumuzu gösterir. Bu bizi sadece sevindiriyor ama uzun zamandır emek verdiğimiz bir şeyin de bu anlamda karşılığını almak istiyoruz." dedi.

Önceliğinin Başakşehir olduğunu vurgulayan Abdullah Avcı, "Kısa vadeli önümüzde bir hedef var, burası benim kulübüm, ailem, her şeyim, önceliklerim burası. Biz 2 senedir şampiyonluğa oynayan bir takımız, benim için önce kulübümüzün değerleri vardır. Kulüp menfaatleri doğrultusunda neyse ona göre hareket ederim. Büyük takımlarla yarışırken de sahanın dışında ne olduğunu gören ve öğrenen yapımız da ortaya çıkıyor." şeklinde konuştu. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.