Adana'da, Raflardan İçecek İçmeden Para Çalamayan Market Hırsızı Kameralara Yansıdı

Adana'da, Raflardan İçecek İçmeden Para Çalamayan Market Hırsızı Kameralara Yansıdı
Adana'da, markete giren hırsız raflarda bulunan içeceklerden içti, ardından radyoyu iç çamaşırının içine koyarak çaldı.

Adana'da, markete giren hırsız raflarda bulunan içeceklerden içti, ardından radyoyu iç çamaşırının içine koyarak çaldı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Hırsızın daha önce de bir fırın ve marketten para çaldığı, bu hırsızlık olaylarında da önce içecek içtiği sonra hırsızlık yaptığı ortaya çıktı.

ALIŞVERİŞ YAPMA BAHANESİYLE RAFLARDAKİ İÇECEKLERİ İÇTİ

Edinilen bilgiye göre, Seyhan ilçesi Pınar Mahallesi'nde meydana gelen olayda, öğle saatlerinde bir markete giren bir kişi, alışveriş yapma bahanesiyle etrafı kontrol ederken raflarda bulunan içeceklerden içti. Ekrem E. daha sonra içeceklerin boş kutusunu da raflara geri koydu.

OLAY ANI KAMERAYA YANSIDI

Şahıs marketten çıkarken de kutusundan çıkardığı radyoyu iç çamaşırının içine koyarak çaldı. Olayın ardından market çalışanları, güvenlik kamerası kayıtlarından hırsızlık olayını fark etti.

ÖNCE İÇECEK İÇTİĞİ SONRA HIRSIZLIK YAPTIĞI ORTAYA ÇIKTI

Polisi arayan market sahibi şikayetçi oldu. Markete gelen Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kamerası kaydını inceledi. Polis, hırsızlık olayını Ekrem E.'nin (33) gerçekleştirdiğini tespit etti. Şüphelinin daha önce de bir fırın ve marketten para çaldığı, bu hırsızlık olaylarında da önce içecek içtiği sonra hırsızlık yaptığı ortaya çıktı. Hırsızlık suçundan çok sayıda kaydı bulunan Ekrem E. ekipler tarafından yakalandı.

"ÇALDIĞIM PARALARI ÇOCUKLARIMIN İHTİYAÇLARI İÇİN KULLANDIM"

Emniyete getirilen şüphelinin sorgusunda, "İşsizdim, çaldığım paraları çocuklarımın ihtiyaçları için kullandım" dediği öğrenildi. Adliyeye sevk edilen Ekrem E. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.