Adnan Oktar Suç Örgütü'nün 3 Numaralı İsmi Tarkan Yavaş Tutuklandı

Adnan Oktar Suç Örgütü'nün 3 Numaralı İsmi Tarkan Yavaş Tutuklandı
Adnan Oktar Suç Örgütü'ne yönelik düzenlenen ve dokuz şüphelinin yakalandığı ikinci dalga operasyonda gözaltına alınan örgütün üç numaralı ismi Tarkan Yavaş ve Serkan Yumru'nun da aralarında bulunduğu beş şüpheli adliyeye sevk edildi ve tutuklandı. Diğer dört şüpheli .

Adnan Oktar Suç Örgütü'ne yönelik düzenlenen ve dokuz şüphelinin yakalandığı ikinci dalga operasyonda gözaltına alınan örgütün üç numaralı ismi Tarkan Yavaş ve Serkan Yumru'nun da aralarında bulunduğu beş şüpheli adliyeye sevk edildi ve tutuklandı.

Diğer dört şüpheli ise "Adli Kontrol" kararı ile serbest bırakıldı.

TARKAN YAVAŞ KİMDİR?

30 yıldan bu yana Adnan Oktar'ın arkadaş grubu içerisinde yer alan Tarkan Yavaş Galatasaray Lisesi mezunu. İstanbul Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünü bitiren Tarkan Yavaş, siyasi tarih üzerine de yüksek lisans yapmış.

Adnan Oktar'ın sağ kolu olarak gösterilen Tarkan Yavaş, onun yerine birçok konferansta yer aldı. Hem yurt içinde hem de yurt dışında aktif olan Tarkan Yavaş'ın Adnan Oktar'ın tüm sırlarına vakıf olduğu söyleniyor.

Tarkan Yavaş, Adnan Oktar'ın kedicikleri ile program yaptığı A9 kanalında da aktif bir isim. Haftalık olarak "Gündem Analiz" isimli programı yapan Tarkan Yavaş, örgütünün en önemli isimlerinden.

KÜÇÜK YAŞTA KIZ ÇOCUĞUNA CİNSEL İSTİSMAR SUÇUNDAN ARANIYORDU

Bilim Araştırma Vakfı'nın eski Başkanı olan Tarkan Yavaş, küçük yaşta kız çocuğuna cinsel istismar, dolandırıcılık ve uluslararası ajanlık başta olmak üzere 20 suçtan aranıyordu.

11 Temmuz sabahı yapılan operasyon sırasında kaçan ve ardından yakalanan Tarkan Yavaş'ın Emniyet yetkililerinin verdiği bilgilere göre; Yavaş'ın silahlı olduğu öğrenilmişti.

10 Ekim 2018 Çarşamba itibari ile Tarkan Yavaş ve beraberindeki 8 kişi emniyet güçlerinin düzenlediği yeni dalga operasyonla yakalandı.

Spor Toto Süper Lig Maç Sonuçları ve Puan Durumu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.