Adnan Oktar'ın Kedicikleriyle Yaşadığı Lüks Villasından Geriye Enkaz Kaldı

Adnan Oktar'ın Kedicikleriyle Yaşadığı Lüks Villasından Geriye Enkaz Kaldı
Tutuklanmasının ardından tüm mal varlığına el konulan Adnan Oktar'ın Kandilli'de bulunan villası tamamen yıkıldı.

Tutuklanmasının ardından tüm mal varlığına el konulan Adnan Oktar'ın Kandilli'de bulunan villası tamamen yıkıldı. Yıkım anı ise havadan görüntülendi.

LÜKS VİLLASI YERLE BİR EDİLDİ

Tutuklanarak cezaevine gönderilen Adnan Oktar'ın Kandilli'deki villasında yıkım çalışmalarında sona gelindi. Ağaçlara zarar verilmemesi için büyük bir titizlikle yürütülen yıkım çalışmalarında gelinen son aşama havadan görüntülendi. Görüntülerde yıkım çalışmalarını devam ettiği villadan eser kalmadığı görüldü. İş makineleri ile yıkımı gerçekleşen villanın son durumu ise havadan görüntülendi. Görüntülerde yıkılan yerler ve ekiplerin çalışması görülüyor. Bazı çalışanların enkazı kaldırma çalışmaları yaptığı görülüyor.

Adnan Oktar'ın Kedicikleriyle Yaşadığı ve Yıkım Kararı Verilen Çubuklu'daki Villası BoşaltıldıAdnan Oktar'ın Kedicikleriyle Yaşadığı ve Yıkım Kararı Verilen Çubuklu'daki Villası Boşaltıldı 30 Yıllık Üye Ayça Pars'tan Kan Donduran Adnan Oktar İtirafı: Aşık Gibi Bakmayana İşkence Yapardı30 Yıllık Üye Ayça Pars'tan Kan Donduran Adnan Oktar İtirafı: Aşık Gibi Bakmayana İşkence Yapardı Adnan Oktar Soruşturmasında İlk Tahliye Edilen Ayça Pars, Sessizliğini BozduAdnan Oktar Soruşturmasında İlk Tahliye Edilen Ayça Pars, Sessizliğini Bozdu Savcılık, Adnan Oktar Suç Örgütüne Ait Kaçak Yapıların Yıkımı için 1 Ay Erteleme Talep EttiSavcılık, Adnan Oktar Suç Örgütüne Ait Kaçak Yapıların Yıkımı için 1 Ay Erteleme Talep Etti Adnan Oktar ve Kediciklerinin Yaşadığı Kandilli'deki Yapı İçin Yıkım Kararı AlındıAdnan Oktar ve Kediciklerinin Yaşadığı Kandilli'deki Yapı İçin Yıkım Kararı Alındı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.