Adriano: ''fenerbahçe Galibiyeti, Bize Cesaret Verdi!''

Adriano: ''fenerbahçe Galibiyeti, Bize Cesaret Verdi!''
Beşiktaş'ın Brezilyalı sol beki Adriano, ligin ardından kupada bir kez daha karşılaşacakları Fenerbahçe maçı öncesi Brezilya basınına konuştu. Süper Lig'de Fenerbahçe'yi 3-1 yendikleri maçın öz güven açısından çok önemli olduğunu belirten Adriano, ''Fenerbahçe ile oynaca.
Beşiktaş'ın Brezilyalı sol beki Adriano, ligin ardından kupada bir kez daha karşılaşacakları Fenerbahçe maçı öncesi Brezilya basınına konuştu.

Süper Lig'de Fenerbahçe'yi 3-1 yendikleri maçın öz güven açısından çok önemli olduğunu belirten Adriano, ''Fenerbahçe ile oynacağımız kupa maçında, ligdeki maçın ikinci yarısındaki gibi oynamalıyız. Evimizde gol yememek önemli. Taraftarımızın önünde, maksimum düzeyde oynayıp avantajlı bir skor almamız lazım. Lig maçındaki zafer, kesinlikle bize öz güven kazandırdı.'' sözlerini kullandı.

''ŞAMPİYONLUK YOLUNDA CESARETLENDİRDİ''

Bayern Münih maçından sonra Fenerbahçe'ye odaklandıklarını belirten Brezilyalı sol bek, ''Derbiden önce antrenmanda Bayern Münih'e yenildiğimiz maçı konuşuyorduk ama önümüzde zorlu bir maç daha vardı. Almanlara karşı yenildiğimiz maçı unutup Fenerbahçe maçına odaklandık. Çünkü bu maç, 6 puanlık bir maçtı. Şampiyonluk yolunda doğrudan rakibimize karşı bir derbi maçıydı. Kazanmamız, şampiyonluk yolunda bizi cesaretlendirdi.'' diye konuştu.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.