Ahmet Ağaoğlu, Transfer Için Cuma Gününü Işaret Etti!

Ahmet Ağaoğlu, Transfer Için Cuma Gününü Işaret Etti!
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, olağanüstü kongrede cuma günü bir transferi açıklamak istediklerini söyledi. Başkan Ağaoğlu kongrede transferle ilgili de bilgi verdi.
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, olağanüstü kongrede cuma günü bir transferi açıklamak istediklerini söyledi.
Başkan Ağaoğlu kongrede transferle ilgili de bilgi verdi. Stopere ve orta sahaya takviye yapmak istediklerini kaydeden Ağaoğlu, görüşmelerin sürdüğünü belirterek, "Temaslarımız sadece kulüpler, menajeri ve oyuncu arasına geçiyor, dışarıya sızmıyor. Öncelikle stoper ile orta sahaya takviye yapacağız" dedi.

Ağaoğlu, cuma gününe kadar 1 transferi açıklayabileceklerini kaydetti. Osmanlı'dan Aminu ve Malatyalı Sadık Çiftpınar dışında başka isimler de listede.

"BU BİR MİLAT"

Yeni tüzük kabul edildi. Ağaoğlu, borçlanma yetkilerini genel kurula devretmelerinin Türk futbolunda milat olduğunu söyledi.

Trabzonspor'da tüzük değişikliği Olağanüstü Genel Kurul'da 23'e karşı 192 oyla onaylandı. Başkan Ahmet Ağaoğlu, yapılan değişikliğin bir devrim olduğunu söyledi. "İlkleri başaran kulüp olarak bir başka ilke imza attık. Borçlanma yetkisini genel kurula devretmemiz Türk futbolu için milat" diyen Ağaoğlu, üyelere de '120 milyon geliri olan kulübün borcu 1 milyara çıkmaz, sorgulamayın' çağrısı yaptı.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.