Ahmet Ağaoğlu'nu Sevindiren Tablo

Ahmet Ağaoğlu'nu Sevindiren Tablo
Sezon başında takımın sergilediği futbol ve yapılamayan transferler yüzünden eleştirilere maruz kalan Trabzonspor'un patronu Ahmet Ağaoğlu, alınan başarılı sonuçların aldından rahatladı.
Sezon başında takımın sergilediği futbol ve yapılamayan transferler yüzünden eleştirilere maruz kalan Trabzonspor'un patronu Ahmet Ağaoğlu, alınan başarılı sonuçların aldından rahatladı. Yaz transfer dönemini 60 milyon TL'ye yakın k,rla kapatan Bordo- Mavililer, Süper Lig'in ilk 4 haftasında sergilediği futbolla da herkesin beğenisini kazandı. Hal böyle olunca Başkan Ağaoğlu da güvenoyu alırken, kendisine erken kredi kazandırmış oldu.

75 milyon TL'yi buldu

Ligde alınan sonuçlarla birlikte kısa sürede kulübün kasasına sıcak para akışının sağlanması Karadeniz ekibinin yaşadığı bu zor günlere adeta ilaç gibi geldi. Oyuncu satışı, Galatasaray maçındaki hasılatın yanı sıra şu ana kadar oynanan maçların galibiyet ve beraberlik primleri de baz alındığında Trabzonspor, şu ana kadar 75 milyon TL'lik bir meblayı kasasına koymayı başardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.