Ak Parti Esenler Belediye Başkanı Göksu'nun Ekrem İmamoğlu Sözleri Olay Oldu

Ak Parti Esenler Belediye Başkanı Göksu'nun Ekrem İmamoğlu Sözleri Olay Oldu
Esenler Belediye Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grubu Başkanvekili Tevfik Göksu'nun Ekrem İmamoğlu üzerinden Trabzonlular ile ilgili yaptığı açıklama tepki çekti. Katıldığı bir iftar programında Karabüklü vatandaşlara bir konuşma yapan AK Partili .

Esenler Belediye Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grubu Başkanvekili Tevfik Göksu'nun Ekrem İmamoğlu üzerinden Trabzonlular ile ilgili yaptığı açıklama tepki çekti.

Katıldığı bir iftar programında Karabüklü vatandaşlara bir konuşma yapan AK Partili Göksu, 31 Mart seçimlerinde İmamoğlu'nun kazanmasına en çok Yunan medyasının sevindiğini söyledi.

"OLAY BÜYÜK, HESAP BÜYÜK"

Göksu daha sonra İmamoğlu'nun nereli olduğunu iftar programına katılan vatandaşlara sordu. Vatandaşlardan "Trabzon" cevabını alan Göksu, "Olay büyük, hesap büyük" diye konuştu.

TRABZONLULAR TEPKİ GÖSTERDİ

Trabzonlular Platformu, Göksu'nun açıklamasına tepki gösterdi. Trabzonlular Platformu tarafından yapılan paylaşımda, 23 Haziran işaret edilerek, "Trabzonlular sandıkta cevabını verecektir" denildi. Göksu'nun yaptığı açıklama Twitter'da da kullanıcıların tepkisini çekti.

İşte bazı tepkiler;

AK Parti Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu Kimdir?AK Parti Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu Kimdir? İSTANBUL SEÇİM SONUÇLARI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.