AK Parti Sözcüsü Çelik: 'Yunanistan, Doğu Akdeniz'de bir korsan devlettir'

AK Parti Sözcüsü Çelik: 'Yunanistan, Doğu Akdeniz'de bir korsan devlettir'
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Doğu Akdeniz ile ilgili, “Yunanistan, Doğu Akdeniz’de bir korsan devlettir. Boyunu aşan işlere kalkışıyor” derken, Fransa Cumhurbaşkanı Macron’un ‘kırmızı çizgi’ açıklamasına yönelik ise, “Macron tutup da, bizim kendi sahamızda, kendi Mavi Vatanımızda sondaj çalışması yapmamızı kırmızı çizgi ilan ediyorsa, biz o kırmızı çizgiyi Macron’a aynen iade ederiz. Böyle bir saygısızlık olmaz” diyerek tepki gösterdi.

AK Parti Sözcüsü Çelik, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın kutlanmayacağı şeklinde tamamen yalan bir propaganda yapıldığına dikkat çeken Çelik, “Ama en üzüntü verici olanı, belli bir siyasi grubun yine bunları gündemleştirmeye çalışması. Bu sene aynı zamanda Covid tedbirleri sebebiyle bir takım önlemlere uymakla birlikte, İletişim Başkanlığının organize ettiği 300 İnsansız Hava Aracı (İHA) ile yapılan gösteri herkesin beğenisini kazandı. Bu yalanlar çok çabuk bir şekilde oluşturuluyor ve yayılıyor. Tarihimizi bölmeye çalışan bu siyasi yaklaşımları ve bunların peşinden sürüklenenleri uyarmak istiyoruz; bu hiç sağlıklı bir şey değil, bu millete kötülük ediyorsunuz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.