Ak Parti'den Dikkat Çeken Rahip Brunson Açıklaması: Yargının Bağımsız Olduğunu Gördüler

Ak Parti'den Dikkat Çeken Rahip Brunson Açıklaması: Yargının Bağımsız Olduğunu Gördüler
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, " 'Türkiye'de mahkemeler bağımsız değil' diyenler, yargının bağımsız olduğunu bir kez daha gördüler.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, " 'Türkiye'de mahkemeler bağımsız değil' diyenler, yargının bağımsız olduğunu bir kez daha gördüler. 'Rahip Brunson suçsuz yere tutuluyor' diyenler, sanırım hükümle suç isnadının sabit olduğunu anladılar." ifadelerini kullandı.

AK PARTİ'DEN RAHİP BRUNSON İÇİN YAZILI AÇIKLAMA GELDİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı, terör örgütleri FETÖ ile PKK adına suç işlediği ve casusluk yaptığı iddiasıyla yargılanan ABD'li din adamı Andrew Craig Brunson'ın İzmir'de görülen davada hükümle birlikte serbest bırakılmasıyla ilgili sosyal medya hesabı Twitter üzerinden değerlendirmede bulundu.

"ÇOK KONUŞULDU AMA ÇOK KONUŞULACAK BİR DAVA DOSYASI"

Yazıcı açıklamasında, "Çok konuşuldu ama daha çok konuşulacak bir dava dosyası: Rahip Brunson'la ilgili dava dosyası. 'Türkiye'de mahkemeler bağımsız değil' diyenler, yargının bağımsız olduğunu bir kez daha gördüler. 'Rahip Brunson suçsuz yere tutuluyor' diyenler, sanırım hükümle suç isnadının sabit olduğunu anladılar." ifadelerine yer verdi.

Rahip Brunson, Türkiye'den Ayrıldı! İşte O GörüntülerRahip Brunson, Türkiye'den Ayrıldı! İşte O Görüntüler MHP Lideri Bahçeli'den Rahip Brunson'ın Serbest Bırakılmasına Sert Eleştiri: Milli Vicdanı Rahatsız EtmiştirMHP Lideri Bahçeli'den Rahip Brunson'ın Serbest Bırakılmasına Sert Eleştiri: Milli Vicdanı Rahatsız Etmiştir ABD'li Rahip Brunson Duruşması Öncesi Dolar Düşüşe GeçtiABD'li Rahip Brunson Duruşması Öncesi Dolar Düşüşe Geçti Cumhurbaşkanlığından Brunson Açıklaması: Türkiye, Hukuk Devletidir, Trump'a HatırlatınızCumhurbaşkanlığından Brunson Açıklaması: Türkiye, Hukuk Devletidir, Trump'a Hatırlatınız Türkiye ve ABD Arasında Krize Neden Olan Rahip Brunson, Bavullarını Hazırlarken GörüntülendiTürkiye ve ABD Arasında Krize Neden Olan Rahip Brunson, Bavullarını Hazırlarken Görüntülendi Rahip Brunson Kararı Sonrası Hükümetten İlk Açıklama: Bağımsız Türk Yargısı Bir Karar AlmıştırRahip Brunson Kararı Sonrası Hükümetten İlk Açıklama: Bağımsız Türk Yargısı Bir Karar Almıştır CHP Lideri Kılıçdaroğlu'ndan Rahip Brunson Açıklaması: Darısı Harp Okulu Öğrencilerinin BaşınaCHP Lideri Kılıçdaroğlu'ndan Rahip Brunson Açıklaması: Darısı Harp Okulu Öğrencilerinin Başına ABD Başkan Yardımcısı Pence'ten Rahip Brunson Açıklaması: Trump'ın Güçlü Liderliği SayesindeABD Başkan Yardımcısı Pence'ten Rahip Brunson Açıklaması: Trump'ın Güçlü Liderliği Sayesinde Trump'tan Brunson'ın Serbest Kalmasına İlk Tepki: Bunun İçin ÇalışıyoruzTrump'tan Brunson'ın Serbest Kalmasına İlk Tepki: Bunun İçin Çalışıyoruz Rahip Brunson'ın Serbest Kalması, Sosyal Medyayı İkiye BöldüRahip Brunson'ın Serbest Kalması, Sosyal Medyayı İkiye Böldü ABD'li Pastör Brunson 4. Kez Hakim Karşısına Çıktı, Tanıklardan Bir Tanesi İfadesini DeğiştirdiABD'li Pastör Brunson 4. Kez Hakim Karşısına Çıktı, Tanıklardan Bir Tanesi İfadesini Değiştirdi Rahip Brunson Davasında Kararın Açıklanmasının Ardından Doların İlk TepkisiRahip Brunson Davasında Kararın Açıklanmasının Ardından Doların İlk Tepkisi ABD Basını: Brunson'a Karşılık Hakan Atilla Serbest BırakılacakABD Basını: Brunson'a Karşılık Hakan Atilla Serbest Bırakılacak 4. Kez Hakim Karşısına Çıkan Brunson, Eşi ile Göz Göze Gelince Ağlamaya Başladı4. Kez Hakim Karşısına Çıkan Brunson, Eşi ile Göz Göze Gelince Ağlamaya Başladı Mahkeme, Brunson'a 3 Yıl, 1 Ay, 15 Gün Hapis Cezası Verdi, Serbest BırakıldıMahkeme, Brunson'a 3 Yıl, 1 Ay, 15 Gün Hapis Cezası Verdi, Serbest Bırakıldı Amerikalı Rahip Andrew Brunson Kimdir?Amerikalı Rahip Andrew Brunson Kimdir? Brunson Mahkemede Son Sözlerini Söyledi: Masumum, Beraatimi İstiyorumBrunson Mahkemede Son Sözlerini Söyledi: Masumum, Beraatimi İstiyorum

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.