Ak Partili Mustafa Tuna, Chp'li Mansur Yavaş'a Görevi Devretti

Ak Partili Mustafa Tuna, Chp'li Mansur Yavaş'a Görevi Devretti
31 Mart'ta AK Partili rakibi Mehmet Özhaseki'yi geride bırakarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanan CHP'li Mansur Yavaş mazbatasını Sıhhıye'deki Ankara Adliyesi'nde aldı.

31 Mart'ta AK Partili rakibi Mehmet Özhaseki'yi geride bırakarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanan CHP'li Mansur Yavaş mazbatasını Sıhhıye'deki Ankara Adliyesi'nde aldı. Yavaş, görevi AK Partili Mustafa Tuna'dan devraldı.Yavaş, Tuna hakkında "Sizi Sincan'dan beri takip ediyoruz. Başkan olduktan sonra çok güzel işler yaptınız." diye konuştu.

Millet İttifakı'nın Ankara Adayı Mansur Yavaş, Cumhur İttifakı'nın Adayı Mehmet Özhaseki'yi geride bırakarak seçim yarışını kazandı. Yavaş, bugün mazbatasını alarak başkanlık sıfatını resmen kazandı.

"ÖRNEK ALACAĞIZ"

Mustafa Tuna'dan görevi devralan Mansur Yavaş, Tuna hakkında şu ifadeleri kullandı:

"Çok teşekkürler sayın başkanım. Biz sizi Sincan'dan beri takip ediyoruz. Gerçekten mali disiplin yoluyla gerekse de yaptığınız hizmetlerin de farkındayız. Özellikle Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olduktan sonra çok güzel işler yaptınız. Çok teşekkür ediyoruz. Sizleri bu manada örnek alacağız. Adaletli davrandı. Bugün tüm kamuoyuyla beraber izledik. Sosyal medyadan yaptığı işleri takdir eden paylaşımlar yaptım."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.