Ak Partili Yavuz, Ysk'ya 'tam Kanunsuzluk' İtirazı Yapıldığı İddialarını Yalanladı

Ak Partili Yavuz, Ysk'ya 'tam Kanunsuzluk' İtirazı Yapıldığı İddialarını Yalanladı
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, AK Parti'nin İstanbul'da seçimlerin yenilenmesi için YSK'ya "tam kanunsuzluk" itirazı başvurusu yaptığı iddialarını "İstanbul seçimlerinin yenilenmesi hususunda yapmayı düşündüğümüz başvuru henüz gerçekleşmemiştir." diye.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, AK Parti'nin İstanbul'da seçimlerin yenilenmesi için YSK'ya "tam kanunsuzluk" itirazı başvurusu yaptığı iddialarını "İstanbul seçimlerinin yenilenmesi hususunda yapmayı düşündüğümüz başvuru henüz gerçekleşmemiştir." diyerek yalanladı.

"İTİRAZ YOLUNU ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE KULLANMAYI DÜŞÜNÜYORUZ"

AK Parti'nin, İstanbul'da seçimlerin yenilenmesi için tam kanunsuzluk itirazı ile YSK'ya başvuru yaptığı iddia edilmişti. Konuya ilişkin açıklama yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz başvurunun henüz yapılmadığını duyurdu.

Yavuz, sözlerinin devamında "Söz konusu olağanüstü itiraz yolunu önümüzdeki günlerde kullanmayı düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.

"BİR KEZ DAHA YSK'YA GİDECEĞİZ"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz, Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) İstanbul'da tüm oyların sayılmasını reddetmesine ilişkin, olağanüstü itiraz yöntemini kullanarak bir kez daha YSK'ye gideceklerini sosyal medya üzerinden de duyurmuştu.

Yavuz, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "YSK, İstanbul'da tüm oyların sayılması talebimizi reddetmiştir. Bunca usulsüzlük ortadayken böyle bir karar verilmesi anlaşılır gibi değildir. Şimdi, olağanüstü itiraz yöntemini kullanarak bir kez daha YSK'ye gideceğiz." ifadelerini kullandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.