Akşener'den Bahçeli'ye Zehir Zemberek Sözler: Sandalye İçin Adam Vurur

Akşener'den Bahçeli'ye Zehir Zemberek Sözler: Sandalye İçin Adam Vurur
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Seçim sonrası MHP ile birleşme olur mu?" sorusuna çok konuşulacak bir cevap verdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Seçim sonrası MHP ile birleşme olur mu?" sorusuna çok konuşulacak bir cevap verdi. Akşener, "Benim tanıdığım Devlet Bahçeli bu sandalye için adam vurur. Bizim açımızdan sorun yok da Sayın Bahçeli'nin neden bu gece uykusunu kaçırıyorsunuz?" dedi. Akşener, 7 Haziran seçimi için de "O zaman MHP ile AK Parti'nin hükümet kurması uygundu" ifadesini kullandı.

İYİ Parti'nin cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, katıldığı radyo-TV programında, 24 Haziran seçimlerine ilişkin soruları yanıtladı.

"MECLİS'TE ÇOĞUNLUK BİZDE OLACAK"

Sözcü'den Kamil Elibol'un haberine göre, Akşener anketlerde Millet İttifakı'nın Cumhur İttifakı'nı geçtiğini söyledi. "Meclis'te çoğunluk bizim olacak. Cumhurbaşkanlığı seçiminde de ikinci tura Erdoğan ve ben kalırız" dedi.

Akşener, "TBMM'de çoğunluğu almanız halinde MHP'de bir yönetim boşluğu olursa, İyi Parti'nin tavrı ne olur? MHP ile birleşme veya 'Üç Hilal' çatısı altında toplanma gibi bir durum olur mu?" sorusuna şu cevabı verdi: "Benim tanıdığım Devlet Bahçeli bu sandalye için adam vurur. Bizim açımızdan sorun yok da Sayın Bahçeli'nin neden bu gece uykusunu kaçırıyorsunuz? Hazır benim üstümden düşmüşken…"

'7 HAZİRAN'DA HDP'YLE KOALİSYON KURMAZDIM'

Akşener, "7 Haziran 2015 seçimleri sonrası siz MHP'nin başında olsaydınız HDP ile koalisyon kurar mıydınız?" sorusuna ise "O günün şartlarında kurmazdık. O zaman MHP ile AK Parti'nin hükümet kurması uygundu. CHP-AK Parti'nin koalisyonunu Tayyip Bey istemiyordu. Ben Sayın Bahçeli'nin yerinde olsaydım o akşam 'Millet bize AK Parti koalisyon kurma emri verdi ben buna hazırım' derdim ve ters köşe yapardım" yanıtını verdi.

'KANAL İSTANBUL ÇEVRE KATLİAMI'

Hükümete gelmeleri halinde Kanal İstanbul'u durduracaklarını belirten Akşener "Kanal İstanbul'u durduracağız. Kanal İstanbul bir fantezi, hayal satma. Oralarda arazi kaydırmaları birilerinin eline geçti. Daha önemlisi İstanbul kokudan duramaz. Bu proje bir çevre katliamı. Haliç'in 5 katı korkunç bir durum. Türkiye'ye, İstanbul'a bizlere ne faydası var?" diye sordu.

2018 ERKEN SEÇİM HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.