Akşener'in Evine Baskına Giden Mhp İlçe Başkanı: Evde Yok Sanıyorduk, Ortalığı Yırttı

Akşener'in Evine Baskına Giden Mhp İlçe Başkanı: Evde Yok Sanıyorduk, Ortalığı Yırttı
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in evinin önüne gece yarısı giderek slogan attığı için genel merkez tarafından görevden alınan MHP Üsküdar İlçe Başkanı Hakan Aslan, yaptığı açıklamada, kendilerinin slogan attığını ancak Akşener'in 'ortalığı yırttığını' s.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in evinin önüne gece yarısı giderek slogan attığı için genel merkez tarafından görevden alınan MHP Üsküdar İlçe Başkanı Hakan Aslan, yaptığı açıklamada, kendilerinin slogan attığını ancak Akşener'in 'ortalığı yırttığını' söyledi.

'BİZ AKŞENER'İ ANKARA'DA SANIYORDUK'

Akşener'in o sırada evinde olmadığını düşünüklerini belirten Aslan, "Bana inanın, biz Akşener'in evinin önüne gittiğimizde onu Ankara'da sanıyorduk. Zaten evinin 50-60 metre uzağında durup 'Ülkücü hareket susturulamaz, Meral şaşırma sabrımızı taşırma' gibi sloganlar attık. Bir baktık Meral Akşener'in eşi Tuncer Bey pencereye çıkmış bize 'Hadi oradan' diye bağırdı. Ardından Meral Hanım çıktı, 'Erkekseniz gelin ulan, yuh size, hadi lan gelsenize' diyerek ortalığı yırttı. Biz de zaten fazla durmadık, geri döndük" diye konuştu.

MHP Üsküdar İlçe Başkanı Hakan Aslan

"YANLIŞ YAPTIK"

Eylemlerinden pişmanlık duyduklarını belirten Hakan Aslan, "Biz lider doktrinli bir partiyiz. Liderimize, değerlerimize, kültürümüze, partimize kimse hakaret edemez. Hızlı karar verdik, düşünmedik ve yanlış yaptık. Ancak şimdi anlıyoruz ki Akşener bizim bu özelliğimizi bizden daha iyi biliyor olmalı ki hakaret edip kışkırttıktan sonra tezgahı hazırladı ve bizi bekledi" dedi.
(Kaynak: Türkiye Gazetesi)

MHP Lideri Bahçeli'den Erdoğan'a Çağrı: PKK'nın 5'li Katil Grubunu Bir Gece Ansızın GetirinMHP Lideri Bahçeli'den Erdoğan'a Çağrı: PKK'nın 5'li Katil Grubunu Bir Gece Ansızın Getirin Bahçeli'den Meral Akşener'in Evine Yapılan Baskına İlk Yorum: Tuzak KurulmuşturBahçeli'den Meral Akşener'in Evine Yapılan Baskına İlk Yorum: Tuzak Kurulmuştur Kral Selman'a ''Biz Olmasak 2 Hafta Bile Dayanamazsın'' Diyen Trump'a Bahçeli'den Cevap: SkandaldırKral Selman'a ''Biz Olmasak 2 Hafta Bile Dayanamazsın'' Diyen Trump'a Bahçeli'den Cevap: Skandaldır

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.