Al Jazeera Duyurdu: Suudi Gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın Nerede Öldürüldüğü Tespit Edildi

Al Jazeera Duyurdu: Suudi Gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın Nerede Öldürüldüğü Tespit Edildi
Dünyaca ünlü haber kanalı Al Jazeera, İstanbul Başkonsolosluğuna girdikten sonra bir daha haber alınamayan gazeteci Kaşıkçı'nın öldürülmesiyle ilgili yeni detaylara ulaşıldığını bildiriyor. Al Jazeera haber kanalı, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın tam olarak nerede öld

Dünyaca ünlü haber kanalı Al Jazeera, İstanbul Başkonsolosluğuna girdikten sonra bir daha haber alınamayan gazeteci Kaşıkçı'nın öldürülmesiyle ilgili yeni detaylara ulaşıldığını bildiriyor.

Al Jazeera haber kanalı, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın tam olarak nerede öldürüldüğünün belirlendiğini duyurdu. Habere göre, soruşturmacılar Kaşıkçı'nın tam olarak nerede öldürüldüğünü tespit etti.

HABER, SES KAYITLARI VE ARAMALARDA BULUNAN DELİLLERE DAYANDIRILDI

Canlı yayına geçen kanal, cinayetle ilgili yeni detayları ekrana getirdi. Al Jazeera, haberini ses kayıtları ve aramalarda bulunan delillere dayandırdı. Buna göre, Cemal Kaşıkçı Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'nda girdikten sonra çok sayıda kişinin saldırısına uğradı.

Amerikan Washington Post gazetesinde köşe yazarı olan Cemal Kaşıkçı, 2 Ekim'den bu yana kayıp. Suudi vatandaşı olan Kaşıkçı, İstanbul'daki Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'na öğle saatlerinde girdi ve bir daha kendisinden haber alınamadı.

TRUMP: KESİNLİKLE ÖLMÜŞE BENZİYOR

ABD Başkanı Donald Trump, saatler önce yaptığı açıklamada Kaşıkçı'nın 'kesinlikle ölmüşe benzediğini' belirtip, "Bunun sonuçları ağır olacak" dedi.

Üç ayrı soruşturmanın sonuçlanmasını beklediklerini vurgulayan ABD lideri, "Bu çok üzücü. Çok güçlü bir açıklama yapacağız diye düşünüyorum" ifadesini kullandı.

ABD Basını: Suudi Arabistan, Kaşıkıçı'nın Öldürülmesinden General Ahmed el Assiri Sorumlu TutacakABD Basını: Suudi Arabistan, Kaşıkıçı'nın Öldürülmesinden General Ahmed el Assiri Sorumlu Tutacak ABD Dışişleri Bakanı Pompeo'dan Kaşıkçı Açıklaması: Erdoğan Soruşturmanın Sonucunu AçıklayacakABD Dışişleri Bakanı Pompeo'dan Kaşıkçı Açıklaması: Erdoğan Soruşturmanın Sonucunu Açıklayacak Kılıçdaroğlu, Kaşıkçı İçin Meclis'i Göreve Çağırdı: Araştırma Komisyonu KurulmalıKılıçdaroğlu, Kaşıkçı İçin Meclis'i Göreve Çağırdı: Araştırma Komisyonu Kurulmalı Bakan Çavuşoğlu'ndan Bakan Çavuşoğlu'ndan "Kaşıkçı" Çıkışı: Elimizde Deliller Var, Paylaşacağız İngiltere'den Suudilere Kaşıkçı Krizi İçin Tehdit Gibi Sözler: İddialar Doğruysa Ona Göre Karar Alırızİngiltere'den Suudilere Kaşıkçı Krizi İçin Tehdit Gibi Sözler: İddialar Doğruysa Ona Göre Karar Alırız ABD Dışişleri Bakanı Pompeo'nun Kaşıkçı Cinayetinin Ses Kaydını Dinlediği İddia EdildiABD Dışişleri Bakanı Pompeo'nun Kaşıkçı Cinayetinin Ses Kaydını Dinlediği İddia Edildi Bakan Çavuşoğlu'ndan Bakan Çavuşoğlu'ndan "Kaşıkçı" Çıkışı: Elimizde Deliller Var, Paylaşacağız Trump: Kaşıkçı Ölmüşe Benziyor, Bunun Sonuçları Ağır OlacakTrump: Kaşıkçı Ölmüşe Benziyor, Bunun Sonuçları Ağır Olacak

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.