Alanyasporlu Futbolcular Kaza Geçirdi! Sural Hayatını Kaybetti

Alanyasporlu Futbolcular Kaza Geçirdi! Sural Hayatını Kaybetti
Kayserispor ile 1-1 berabere kalan Alanyaspor kafilesinden Caulker, Dlajma, Baiano, Cisse, Welinton, Sackey ve Sural birlikte Alanya'ya dönmek için vip minibüs kiraladı. Kayseri'den yola çıkan minibüs, Antalya-Alanya kara yolunda, şehir merkezine 5 kilometre kala Dinek mevkisinde yoldan çı.
Kayserispor ile 1-1 berabere kalan Alanyaspor kafilesinden Caulker, Dlajma, Baiano, Cisse, Welinton, Sackey ve Sural birlikte Alanya'ya dönmek için vip minibüs kiraladı.

Kayseri'den yola çıkan minibüs, Antalya-Alanya kara yolunda, şehir merkezine 5 kilometre kala Dinek mevkisinde yoldan çıkarak devrildi.

Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Sural'ın hayatını kaybettiğini açıkladı. Çavuşoğlu 07:50'de yaptığı açıklamanda, "Maalesef Josef Sural'ı kaybettik. Çok üzgünüz yapacak bir şey yok. Konuşacak durumuda değilim" sözlerini kullandı

ALANYASPOR'DAN AÇIKLAMA

"Kayseri deplasmanı dönüşü 7 futbolcumuzu taşıyan özel minibüsün yaptığı kazada ağır yaralanan Çek futbolcumuz Josef Sural, Alanya Özel Anadolu Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Başımız sağolsun."

JOSEF SURAL AĞIR YARALIYDI

Kazada yaralanan 7 futbolcu, ambulanslarla Alanya'daki özel bir hastaneye kaldırıldı. Kazada ağır yaralanan Alanyasporlu Josef Sural ameliyattan çıktı. Kafasına darbe alan ve vücudunun bazı yerlerinde kırıklar oluşan Josef Sural kurtarılamadı. Diğer yaralı futbolcuların ise ayakta tedavi edildiği öğrenildi.



ŞOFÖR GÖZALTINA ALINDI

Minibüsün şoförü gözaltına alınırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Alanyasporlu yöneticiler ve Başkan Hasan Çavuşoğlu, kazayı haber alır almaz hastaneye geldi.

Alanyaspor'un maç kadrosundaki diğer futbolcular, yöneticiler ve görevlilerden bazılarının Alanyaspor otobüsü ile diğerlerinin de kendi imkanlarıyla dönüş yaptıkları bildirildi.

HASAN ÇAVUŞOĞLU'NDAN AÇIKLAMA

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, kazanın şoförün uyuması sonucunda meydana geldiğini söyledi.

Hasan Çavuşoğlu, şunları kaydetti:

"Emniyet müdürümüzden aldığım bilgiye göre, araçta iki şoför olmasına rağmen ikisinin de uyuduğudur. İkisinin uyuması sonucu kaza meydana geldi. Şu anda Sural ağır yaralı. Durumu da kritik. Hastanede bekliyoruz. Ameliyattan yeni çıktı. Diğer 6 futbolcudan da kırıkları olanlar var. Onlar da gözlem altında. Hayati tehlikeleri yok

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.