Ali Koç, Dünyaca Ünlü Hocayla İstanbul'da Görüştü

Ali Koç, Dünyaca Ünlü Hocayla İstanbul'da Görüştü
Antalya'da 2 youtuber gencin tarihi Kaleiçi surlarında yaptığı birbirinden tehlikeli hareketler görenleri hayrete düşürüyor.

Antalya'da 2 youtuber gencin tarihi Kaleiçi surlarında yaptığı birbirinden tehlikeli hareketler görenleri hayrete düşürüyor. Dik yamaçlı surlara tırmanıp, kayalıklar üzerinde atlayışlar gerçekleştiren gençler, bu anları ise kameraya kaydedip aboneleri için sosyal medya üzerinden paylaşıyor.

DÜŞME TEHLİKESİ YAŞADIKLARI ANLARI DA KAYDEDİYORLAR

Tehlikeli maceralarını kamerayla kaydedip sosyal medya üzerindeki aboneleriyle paylaşan Faster Andü ve Pavel Smirnova'nın, Antalya'nın tarihi Kaleiçi semti yat limanı çevresindeki kayalıklarda yaptığı birbirinden tehlikeli hareketler görenleri hayrete düşürüyor. Çevredeki turistlerin ve vatandaşların şaşkın bakışları eşliğinde bölgedeki evlerin çatılarına çıkan gençler, damdan dama zıplıyor, metrelerce yükseklikte surlara tırmanıp, kayalıklar üzerinden atlayışlar gerçekleştiriyor. Zaman zaman düşme tehlikesi yaşayan gençler o anları da kameraya kaydediyor.

"İZLERKEN KELİME-İ ŞEHADET GETİRDİM''

Binlerce abonesine yaşadıkları tehlikeli maceranın görüntülerini sosyal medya hesaplarından paylaşan gençlerin, yüz binlerce tıklanma aldığı gözlenirken, videolara yapılan ' Edirne Kapıları'na da tırmanın', 'daha kötü şeyler olabilirdi Allah korusun', 'sizi izlerken kelime-i şehadet getirdim' gibi yorumlar dikkat çekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.