Ali Koç'un Hayran Kaldığı 18'lik Golcü

Ali Koç'un Hayran Kaldığı 18'lik Golcü
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, U21 Takımı'nın hafta sonu Çaykur Rizespor'u 4-1 yendiği maçta sarı-lacivertli bir futbolcunun oyununa hayran kaldı.
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, U21 Takımı'nın hafta sonu Çaykur Rizespor'u 4-1 yendiği maçta sarı-lacivertli bir futbolcunun oyununa hayran kaldı. Sarı-lacivertlilerin başkanı Ali Koç, 4-1 kazandıkları maçta hat-trick yapan U21 takımının forveti Yusuf Mert Tunç'u çok beğendi.

Ali Koç geldiği günden bu yana en büyük projelerinden biri olan altyapı ile yakından ilgilenirken, genç isimlerin A Takım'da forma giymesi için elinden gelen desteği sağlıyor. A Takım'da golcü sıkıntısı yaşanırken, U21 Takımı'nda böylesine yetenekli bir ismin olması, Ali Koç'u fazlasıyla mutlu etti. Sarı-lacivertlilerin başkanı Ali Koç, bu mutluluğunun ardından 18 yaşındaki Yusuf Mert Tunç'un yanına giderek genç ismi hem hat-trick yapması hem de iyi futbol oynamsı nedeniyle tebrik etti.

Fenerbahçe U21 Takımı'nda 16 kez rakip fileleri havalandıran ve gol kralığında ilk sırada yer alan Yusuf Mert Tunç ile ilgili bilgi alan Ali Koç, A Takım'da henüz forma giymeyen yetenekli forvetin durumunun yakından takip edilmesini istedi.

Avrupa'da birçok kulübün scoutlar aracılığıyla takip ettiği Yusuf Mert Tunç için başkan Ali Koç'un 'Kesinlikle elimizden kaçırmayacağız' talimatı verdiği ortaya çıktı. Ali Koç'un bu kararı sonrasında sarı-lacivertliler, William D'Avila'nın menajerliğini yaptığı Yusuf Mert Tunç için gelecek tüm teklifleri hiçbir şekilde kabul etmeyecek.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.