Alper Baycın'ı Öldüren Saldırganın Adliyedeki Rahat Tavırları Pes Dedirtti

Alper Baycın'ı Öldüren Saldırganın Adliyedeki Rahat Tavırları Pes Dedirtti
Haberler.com/ ÖZEL HABER Dominik Cumhuriyeti'nde Survivor ekibinden Alper Baycın'ı bıçaklayan gaspçının ifade vermek için götürüldüğü adliyeden ilk görüntüsü geldi. KALDIĞI EVE GİDERKEN SALDIRIYA UĞRAMIŞTI Dominik'te çekimlerin yapıldığı Las Terrenas bölgesinde kaldı.

Haberler.com/ ÖZEL HABER Dominik Cumhuriyeti'nde Survivor ekibinden Alper Baycın'ı bıçaklayan gaspçının ifade vermek için götürüldüğü adliyeden ilk görüntüsü geldi.

KALDIĞI EVE GİDERKEN SALDIRIYA UĞRAMIŞTI

Dominik'te çekimlerin yapıldığı Las Terrenas bölgesinde kaldığı eve giderken 2 kişilik çetenin saldırısına uğrayan Baycın, telefon ve çantasını vermeyince kalbinden bıçaklanmıştı.

SALDIRGANIN RAHAT TAVIRLARI PES DEDİRTTİ

Dehşete düşüren cinayetin yankıları devam ederken, olayla ilgili yakalanan zanlının adliyedeki rahat görüntüleri pes dedirtti. Kendisini görüntüleyen kameralara poz veren saldırganın bacağıyla ritm tutması da dikkat çekti.

ACUN ILICALI CANLI YAYINDA DUYURMUŞTU

Acun Ilıcalı canlı yayında yaptığı açıklamada, "Sevgili Alper'imizi haince bir saldırı sonrası Dominik'te kaybettik. Bu durumda bir yayın yapmamız söz konusu değil. Sizden özür dileyerek yayını burada kapatıyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

Dominik'te Öldürülen Survivor Çalışanı Alper Baycın Kimdir?Dominik'te Öldürülen Survivor Çalışanı Alper Baycın Kimdir?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.