Altını Olanlar Dikkat! İşte Gram, Çeyrek Ve Cumhuriyet Altını Fiyatları

Altını Olanlar Dikkat! İşte Gram, Çeyrek Ve Cumhuriyet Altını Fiyatları
Dün düşen dolar kuruyla birlikte gerileyen altının gram fiyatı, günü 0,4 azalışla 247,6 liradan tamamladı.

Dün düşen dolar kuruyla birlikte gerileyen altının gram fiyatı, günü 0,4 azalışla 247,6 liradan tamamladı. Altının gram fiyatı, bugüne de değer kaybıyla başlamasının ardından saat 09.45 itibarıyla önceki kapanışa göre yüzde 0,2 düşüşle 247 lira seviyesinde dengelendi.

ÇEYREK VE CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Kapalıçarşı'da çeyrek altın 403 lira, cumhuriyet altını bin 650 liradan satılıyor. Asya piyasalarında satıcılı bir seyir izleyen altının ons fiyatı ise şu dakikalarda yüzde 0,2 düşüşle bin 275 dolar seviyesinden işlem görüyor.

'ALTIN DÜŞÜŞ EĞİLİMİNİ SÜRDÜRÜYOR'

AA Finans Analisti İslam Memiş, haftanın ilk işlem gününde dolar varlıklarının toparlanması ve ABD ile Çin arasındaki ticaret savaşlarının şiddetlenmesiyle altının düşüş eğilimini sürdürdüğünü kaydetti.

Bugün, yurt içinde ve Euro bölgesinde, tüketici güven endeksi ve ABD'de 2. el konut satışları ile ABD Merkez Bankası üyelerinin konuşmalarının takip edileceğini ifade eden Memiş, "Dolar kurunun 6 lira seviyesinin altına sarkması halinde altının gram fiyatında 245 lira seviyesini takip edeceğiz. Altının ons fiyatında ise bin 275 dolar desteği, kısa ve orta vadeli görünüm açısından önemini koruyor." değerlendirmesinde bulundu.

GÜNCEL ALTIN FİYATLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.