Altınordu Teknik Direktörü: ''Hak Etmediğimiz Bir Skor''

Altınordu Teknik Direktörü: ''Hak Etmediğimiz Bir Skor''
Adana Demirspor ile İzmir temsilici Altınordu deplasmanda karşı karşıya geldi.Karşılaşma Demirspor'un 5-2'lik galibiyetiyle son buldu.

Adana Demirspor ile İzmir temsilici Altınordu deplasmanda karşı karşıya geldi.Karşılaşma Demirspor'un 5-2'lik galibiyetiyle son buldu.Maç sonrası Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu,yaptığı açıklamalarda "5-2 hak etmediğimiz bir skor, geride olsak da gol bulmaya çalıştık ama başaramadık" dedi.

Karşılaşama sonrası düzenlen basın toplantısında konuşan Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, "Adana'ya iyi futbol oynamaya ve kazanmaya gelmiştik. Adana Demirspor'un sıkıntıları olduğunu da biliyorduk. Golü de bulduk. 2-0 olacak iken 2-1 oldu. Mecburen geniş alanda oynadık. Oyunu çirkinleştirmedik. İkinci yarının başından itibaren pozisyonda ürettik, 3-2'yi bulsaydık berabere de gelebilirdik, oyunu bırakmadık, kırmızı kart direncimizi bozdu, 5-2 hak etmediğimiz bir skor, geride olsak da gol bulmaya çalıştık, ama başaramadık. Yetenekli oyuncuları var. Adana Demirspor'u tebrik ediyorum, başarılar diliyorum. Bir iki oyuncumuzu A Milli Takıma çıkarmamız bize moral verdi. PTT ligi futbol oynatmaya değil oynatmamaya dayalı bir lig. Takım olarak sistem olarak oturttuğumuz, felsefemiz belli, hem yetiştirici hem yarışmacı bir takım olarak önümüzdeki sezon da yerimizi alacağız" şeklinde konuştu.

Altınordu Teknik Direktörü: ''Hak Etmediğimiz Bir Skor''

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.