Anaokulundaki Skandal Görüntüler İçin Bakanlık Soruşturma Başlattı

Anaokulundaki Skandal Görüntüler İçin Bakanlık Soruşturma Başlattı
Tuzla'daki özel bir anaokulunda çocuklar öğretmen tarafından dövüldü.

Tuzla'daki özel bir anaokulunda çocuklar öğretmen tarafından dövüldü. Kız çocuklar ile erkek çocuklar çıplak halde topluca tuvalete götürüldü. Özel anaokulunda yaşananları çocuğu da aynı okulda çalışan temizlik görevlisi ortaya çıkardı. Temizlik görevlisinin çektiği görüntülerde bir öğretmenin çocuklara bağırdığı bir çocuğa ise vurduğu görülüyor. Skandal görüntüler için Milli Eğitim Bakanlığı soruşturma başlattı.

SKANDAL GÖRÜNTÜLERİ ÇALIŞAN ÇIKARDI

İstanbul Tuzla'da özel bir anaokulunda öğretmenlerin öğrencilere şiddet uyguladığı görüntüler ortaya çıktı. Edinilen bilgilere göre olay Tuzla Özel Şirin Afacanlar Anaokulu'nda yaşanan skandal, bir çalışanın çabasıyla ortaya çıktı. Öğretmenleri öğrencilere şiddet uyguladığını, kız ve erkek öğrencilerin çıplak halde birlikte tuvalete götürüldüğünü gören kreş çalışanı Zeynep Atasever, yaşananları görüntüledi. Görüntüleri velilerle paylaşan Atasever, skandalın ortaya çıkmasını sağladı.

ÖĞRENCİNİN KAFASINA VURUYOR, BAĞIRIYOR, AZALIYOR

Atasever tarafından kaydedilen görüntülerde bir öğretmen, öğrencilerle bağırıyor. Boyama yapmayan bir öğrenciyi kafasına vurarak uyaran öğretmen, istediklerini yapmayan öğrencileri azarlıyor.

MEB, SORUŞTURMA BAŞLATTI

Skandalın görüntülerin ortaya çıkmasının ardından Milli Eğitim Bakanlığı konu ile soruşturma başlatırken, okul sahibi Güler M. ise anaokulunu kapatarak kayıplara karıştı.

Anaokulunda Rezalet! 70 Çocuğu Aynı Anda Yarı Çıplak Tuvalete GötürmüşlerAnaokulunda Rezalet! 70 Çocuğu Aynı Anda Yarı Çıplak Tuvalete Götürmüşler

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.