Andre Ayew: "gerçek Ayew'i Herkes Yakında Görecek"

Andre Ayew: "gerçek Ayew'i Herkes Yakında Görecek"
Yaz transfer sezonunda İngiltere Premier Lig ekibi Swensea'den Fenerbahçe'de transfer olan Ganalı yıldız Andre Ayew, sarı-lacivertlilerin resmi yayın organına önemli açıklamalarda bulundu. Kendisi de babası gibi futbolcu olan Ayew, kendisinin onun kadar iyi bir futbolcu olması gerektiğ.
Yaz transfer sezonunda İngiltere Premier Lig ekibi Swensea'den Fenerbahçe'de transfer olan Ganalı yıldız Andre Ayew, sarı-lacivertlilerin resmi yayın organına önemli açıklamalarda bulundu.

Kendisi de babası gibi futbolcu olan Ayew, kendisinin onun kadar iyi bir futbolcu olması gerektiğini söyleyenlerin olduğunu ifade ederken, "Herkes benim babam gibi olmamı hatta ondan daha iyi olmamı bekliyordu. 10 yaşımdan beri hep baskı altındaydım, kendi ismimi yapmam gerekiyordu. Bu mantaliteyle 10 yaşından beri yetişirseniz baskıdan korkmazsınız." dedi. 

Türkiye Ligi'nden söz ederken "Sert bir lig" diyerek tanımlayan Ganalı yıldız, saha zeminlerine de değinirken, "Türkiye ligi sert bir lig ve giderek iyileşiyor. Saha zemini de farklı. Buna da adapte olmanız gerekir. Her stadyum Fenerbahçe'ninki gibi iyi zemine sahip değil. Tabi bu bir mazeret değil. İşimize bakıp çok çalışmamız gerekiyor. Bizden büyük beklenti var." dedi. 

Lig'de sonuç almaya başlamaları gerektiğinden ve gerçek Ayew'i yakında taraftarların göreceğini dile getiren Ganalı yıldız, "Fenerbahçe'nin zamanı yok. Sonuç almaya başlamalıyız. Taraftarımız bizi desteklemeye devam etsin. Giderek daha çok forma giriyorum. Taraftarımızın beklediği Ayew'i çok yakında göstereceğim. Taraftarımız bize büyük sevgi gösteriyor. Arkamızda durmaya devam etsinler, biz de savaşacağız." sözleriyle kendini ifade etti. 

Son olarka Türkiye'deki futbol kültürüne değinen Ayew, "Türk taraftarlar çok tutkulu. Burada futbol din gibi. Marsilya taraftarlarına benziyor. Afrikalı taraftarlar ise milli takımlarına çok düşkündür. Milli takımın maçı olduğunda her şey durur. Avrupa'da milli takımların üzerine baskı medyadan gelir. Afrika'da ise asıl baskı taraftarlardan gelir." diyerek sözlerini sonlandırdı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.