Anestezi Uzmanı, Karısını Ve Kızını Gaz Doldurduğu Pilates Topuyla Öldürdü

Anestezi Uzmanı, Karısını Ve Kızını Gaz Doldurduğu Pilates Topuyla Öldürdü
Hong Kong'da karısını ve 16 yaşındaki kızını, yoga topuna doldurduğu karbonmonoksit gazıyla öldürmekten suçlu bulunan bir anestezi uzmanı doçent doktor, ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. NE OLDU? Malezyalı bir doktor, eşini ve 16 yaşındaki kızını karbonmonoksit gaz.

Hong Kong'da karısını ve 16 yaşındaki kızını, yoga topuna doldurduğu karbonmonoksit gazıyla öldürmekten suçlu bulunan bir anestezi uzmanı doçent doktor, ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

NE OLDU?

Malezyalı bir doktor, eşini ve 16 yaşındaki kızını karbonmonoksit gazı doldurduğu yoga topları ile zehirleyerek öldürmekle suçlandı. Kim karısı ve Wong Siew-fing ve kızı Lily'nin cesetleri 2015'te yol kenarında kapıları kilitli, Mini Cooper model bir araçta bulunmuştu. İnmiş olarak bulunan yoga topunun arabanın bagajına gizlendiği açıklanmıştı. 53 yaşındaki Malezyalı Khaw Kim-sun'un bu topu, karısının arabasına yerleştirdiği belirtiliyor.

"ÖĞRENCİSİYLE İLİŞKİ YAŞIYOR"

Savcılık, Hong Kong Çin Üniversitesi'nde görevli Khaw'un bir öğrencisiyle ilişkisi olduğunu ve karısını ortadan kaldırmak için böyle bir plan yaptığını öne sürmüştü.

GAZI TAVŞANLAR ÜZERİNDE DENEMEK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ

Mahkeme kayıtlarına göre Khaw cinayetten önce iş arkadaşlarına gazı tavşanlar üzerinde denemek istediğini söyledi. Sanık daha sonra polise bu gazı evdeki sıçanları öldürmek için kullanacağını anlattı.

BBC

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.