Ankara’dan gelen "Kurbağa Adamlar" da kayıp öğretmenin arama çalışmasına katıldı

Ankara Emniyet Müdürlüğü'nden Koruma Şube Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliği bünyesindeki "Kurbağa Adamlar" isimli 6 dalgıç polisinde katıldığı 43 kişilik ekip, AFAD Eskişehir İl Müdürlüğü koordinesindeki Porsuk Çayı'nın içinde ve kenarında 7 gündür kayıp olan 51 yaşındaki Türkçe öğretmenini bulmak için arama çalışmalarını sürdürüyor.

Eskişehir'de 7 gün önce kaybolan Türkçe öğretmeni Tuncay Arslan'ı bulmak için son görüldüğü yer olan Porsuk Çayı'nın Gökmeydan Mahallesi kısmında yapılan aramalara bugün Ankara Emniyet Müdürlüğü'nden Koruma Şube Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliği bünyesindeki "Kurbağa Adamlar" isimli 6 dalgıç polisi de katıldı.

Ankara’dan gelen

Aramalara Eskişehir İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nden 13, Ankara Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliği bünyesindeki Kurbağa Adamlar'dan 6, Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü'nden 3, Odunpazarı Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi'nden (OBAK) 6, Dorlion Arama Kurtarma'dan (DAK) 4, MEB Arama ve Kurtarma Birimi'nden (AKUB) 5, itfaiyeden 3, ve Sivil Arama Kurtarma Derneği'nden (SARTEM) 2 çalışan olmak üzere toplam 43 kişilik ekip Türkçe öğretmenini bulmak için çalışma yaptı.

Ankara’dan gelen

Ekiplerin kıyı taraması da sürerken, özel kıyafetli dalgıçlar Tuncay Arslan'ın balçıkla dolu su içinde aradı. Kayıp öğretmenin yakınlarının da çalışmaları yakından takip ettiği bölgede gözlendi. AFAD Eskişehir İl Müdürü Aslan Mehmet Coşkun çalışmaları sahada koordine edip yakından takip ediyor.

Ankara’dan gelen

Bahadır Turgut - Yüksel Gazi Yumlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.