Annesini Kabloyla Boğarak Öldüren Cani Evladın Polise Verdiği İfade Kan Dondurdu

Annesini Kabloyla Boğarak Öldüren Cani Evladın Polise Verdiği İfade Kan Dondurdu
İzmir Bayraklı'da psikolojik sorunları olduğu öne sürülen 47 yaşındaki Rıza T.

İzmir Bayraklı'da psikolojik sorunları olduğu öne sürülen 47 yaşındaki Rıza T. 79 yaşındaki annesi Sevdiye T.'yi kablo ile boğarak öldürdü. Olayın ardından polise ifade veren Rıza T. 5 ay önce işten çıktığı için psikolojisinin bozuk olduğunu, annesini kabloyla öldürdükten sonra ilaç içerek ve bileklerini keserek intihar girişiminde bulunduğunu ifade etti.

Olay, dün gündüz saatlerinde İzmir'in Bayraklı ilçesinde, meydana geldi. Oğlu Rıza T. ile birlikte yaşayan Sevdiye T.'den haber alamayan yakınları durumdan şüphelenerek akşam saatlerinde ailenin evine gitti. Kapıyı defalarca çalan yakınları, açan olmayınca durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen polis ekipleri, çilingir yardımı ile eve girdiklerinde yaşlı kadın ve oğlunu yerde hareketsiz şekilde yatarken buldu.

ANNESİ ÖLDÜ, KENDİSİ HAYATTA

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Sevdiye T.'nin öldüğü, oğlu Rıza T.'nin ise yaşadığı belirlendi. Ambulansa alınan Rıza T. hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Polis ekipleri olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, olayın gerçekleştiği evde incelemelerde bulundu. Sevdiye T.'nin cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

ANNESİNİ KABLOYLA BOĞARAK ÖLDÜRMÜŞ

Hastanede tedavisi süren Rıza T.'nin polis ekiplerine verdiği ilk ifadede, 5 ay önce işten çıktığı için psikolojisinin bozuk olduğunu, annesi Sevdiye T.'yi kabloyla boğarak öldürdüğünü, olayın ardından ise ilk önce ilaç içtiğini, daha sonrada bileklerini ve boynunu keserek intihar girişiminde bulunduğunu söylediği öğrenildi.

Annesini Kabloyla Boğarak Öldüren Cani Evladın Polise Verdiği İfade Kan Dondurdu Kaynak: DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.