Antalya'da 22 Haziran'da Kaybolan Müzisyen Metin Kor'un Cesedi Bulundu

Antalya'da 22 Haziran'da Kaybolan Müzisyen Metin Kor'un Cesedi Bulundu
Antalya'nın Kaş ilçesinde 22 Haziran'da kaybolan müzisyen Metin Kor'un, kamp yaptığı alanının yaklaşık 500 metre yukarısında cesedi bulundu.

Antalya'nın Kaş ilçesinde 22 Haziran'da kaybolan müzisyen Metin Kor'un, kamp yaptığı alanının yaklaşık 500 metre yukarısında cesedi bulundu. İbadet yapmak için kurduğu kamp yerinde kaybolan sanatçı için geniş çaplı arama başlatılmıştı.

8 GÜNDÜR ARANIYORDU

Muğla'nın Seydikemer İlçesi'ne bağlı Gömbe Yaylası'nda kamp kuran ve 22 Haziran Perşembe günü yürüyüşe çıkan müzisyen Metin Kor'dan haber alınamadı. Ailesi, kendisinden haber alamayınca durumu güvenlik güçleri ve İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü'ne bildirdi. Ancak AFAD ekiplerince Gömbe Yaylası çevresinde yürütülen arama çalışmalarından sonuç alınamaması, genç müzisyenin ailesini ve sevenlerini yasa boğdu.

KAMP YAPTIĞI ALANA 500 METRE UZAKLIKTA CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Müzisyen Kor, Antalya'nın Kaş ilçesinde kamp yaparken yakınları kendisinden haber alamamıştı. Yapılan incelemeler sonucu çadırının kesildiği ve kendisinin kaybolduğu anlaşılmıştı.Günlerdir haber alınamayan müzisyenin cesedine ulaşıldı. Kor'un cansız bedeni kamp yaptığı alana yaklaşık 500 metre mesafede bulundu. Vücudunda yara izleri bulunan Metin Kor'un kayalıklardan düşüp öldüğü tahmin ediliyor. Metin Kor'un cenazesi yapılan incelemenin ardından morga konuldu.

SOSYAL MEDYADA YARDIM ÇAĞRISI BAŞLATILMIŞTI

Müzisyenin kayıp haberinin ardından Twitter'dan yardım çağrısı başlatıldı. Sanatçının kayıp fotoğrafı "Lütfen dön" notuyla paylaşıldı.

METİN KOR KİMDİR?

1975 Ankara doğumlu olan 43 yaşındaki müzisyenin, 1.80 boylarında olduğu öğrenildi. Anadolu Üniversitesi Klasik Arkeoloji Bölümü mezunu olan Metin Kor, müzisyenliğinin yanı sıra yaşam koçluğu ve kişisel gelişim uzmanlığı da yapıyordu.

Kor, söz ve müziklerinin kendisine ait olduğu 'En Güzel Sensin', 'Mavi', 'Senmişim', 'Yanı Başıma' ve 'Üzüm Güzeli' isimli şarkıları ile geniş bir kitle tarafından takip ediliyor.

Müzisyen Metin Kor'un Cesedi Çıplak Halde BulunduMüzisyen Metin Kor'un Cesedi Çıplak Halde Bulundu Ünlü Müzisyen Metin Kor'dan 6 Gündür Haber AlınamıyorÜnlü Müzisyen Metin Kor'dan 6 Gündür Haber Alınamıyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.