Arazi anlaşmazlığında dayı yeğenini öldürdü, o anlar güvenlik kamerasında

arazi-anlasmazliginda-dayi-yegenini-oldurdu-o-anlar-guvenlik-kamerasinda
Arazi anlaşmazlığında dayı yeğenini öldürdü, o anlar güvenlik kamerasında

Antalya’da 30 metre fazla pay verildiği için aralarında arazi anlaşmazlığı bulunan dayı yeğenini ateşli silahla vurarak öldürdü. Olay anı ve şüphelinin olay sonrası sakin tavırlarla bölgeden ayrılması ise güvenlik kamerasına yansıdı.


Olay, sat 15.00 sıralarında Kepez İlçesi Kanal Mahallesi Sakarya Bulvarı üzerinde bulunan noter önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ömer A. (63) arazi paylaşımı sırasında 30 metre fazla hisse verildiği iddia edilen yeğeni Amine Bozkurt (40) ile Noter önünde buluştu. Taraflar noter önünde konuşmaya başladıktan kısa süre sonra Ömer A. üzerinde bulunan tabancayı çıkartarak yeğeni Amine Bozkurt’a ateş etmeye başladı. Dayısının tabancasından çıkan kurşunların hedefi olan Bozkurt, karın, göğüs ve baş bölgesinden yaralandı.


Hastanede hayatını kaybetti


Yeğenini tabanca ile vuran Ömer A. ise eşi ile birlikte yaya olarak olay yerinden ayrıldı. Çevredekilerin olayı 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarı ile olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, ağır yaralanan Amine Bozkurt sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla yakındaki bin özel hastaneye kaldırıldı. Ancak genç kadın burada doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olay yerine gelen Cinayet Büro Amirliği ve diğer ekipler kaçan Ömer A.’nın yakalanması için bölgede araştırma başlattı.


Kaçan şüpheli kısa sürede yakalandı


Ekiplerin çevrede yaptığı araştırmada Ömer A. olay yerine yaklaşık 1 kilometre mesafede yakalandı. Ömer A. ifade işlemleri için Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’ne götürülürken, Olay Yeri İnceleme ekipleri olayın yaşandığı noktada ve boş kovanlar üzerinde inceleme yaptı. Tüm müdahalelere rağmen vücut ve baş bölgesine altığı kurşunlar nedeniyle hayatını kaybeden Amine Bozkurt’un cansız bedeni ise Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.


Olay anı güvenlik kamerasında


Öte yandan olay anı ve olayın ardından şüpheli şahsın kaçışı bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde Ömer A. ve yeğeni Amine Bozkurt’un noter önünde buluştukları, bir süre sonra ise Ömer A.’nın yeğenine ateş ederek sakin bir şekilde olay yerinden yaya olarak ayrıldığı görüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.