Arda Turan Golle Döndü, Başakşehir Galibiyetle Başladı!

Arda Turan Golle Döndü, Başakşehir Galibiyetle Başladı!
 Spor Toto Süper Lig'in 18.
 Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Medipol Başakşehir, deplasmanda Bursaspor ile karşı karşıya geldi. Medipol Başakşehir Arda Turan'ın da ilk kez forma giydiği maçta Bursaspor'u 3-0 mağlup etti. Arda Turan, ilk kez forma giydiği Başakşehir ile bir de gol attı.
 
Haftaya lider giren MedipoL Başakşehir'e zorlu Bursa deplasmanında galibiyeti getiren golleri 17. dakikada Joseph Attamah, 58. dakikada Marcio Mossoro ve 86. dakikada Arda Turan kaydetti.  Arda Turan, 2470 gün sonra bir Süper Lig maçında gol attı. Başakşehir, maç boyunca rakibinden daha etkili oynayan taraf oldu.
 
Medipol Başakşehir'in Barcelona'dan transferi Arda Turan 65. dakikada Marcio Mossoro yerine oyuna dahil oldu. Sahadan 3 puanla ayrılan konuk ekip ligdeki galibiyet serisini de 3'e çıkardı.
 
Arda Turan  yaklaşık 7 yıl sonra yeniden Süper Lig'de forma giydi. Milli oyuncu son olarak 20 Mayıs 2011'de Galatasaray'ın Konyaspor ile oynadığı maçta forma giymişti.
 
Bu galibiyetin ardından Medipol Başakşehir Süper Lig'de puanını 39'a çıkardı. Bursaspor ise 25 puanda kaldı. 


Bursaspor: 0
Medipol Başakşehir: 3
Stat: Bursa Büyükşehir Belediye
Hakemler: Bülent Yıldırım, Asım Yusuf Öz, Osman Gökhan Bilir
Bursaspor: Harun Tekin, Barış Yardımcı, Titi, Ekong, Aziz Eraltay, Agu, Badu, Batalla (Dk. 42 Yusuf Erdoğan), Delarge, Kembo (Dk. 62 Grozav), Sow (Dk. 62 Stancu)
Medipol Başakşehir: Volkan Babacan, Caiçara, Attamah, Epureanu, Clichy, Mahmut Tekdemir, Emre Belözoğlu (Dk. 65 İrfan Can Kahveci), Napoleoni, Visca, Mossoro (Dk. 65 Arda Turan), Adebayor (Dk. 84 Mevlüt Erdinç)
Goller: Dk. 17 Attamah, Dk. 58 Mossoro, Dk. 86 Arda Turan (Medipol Başakşehir)
Sarı kartlar: Dk. 11 Badu, Dk. 30 Kembo (Bursaspor), Dk 18 Attamah, Dk. 21 Caiçara, Dk. 44 Mahmut Tekdemir (Medipol Başakşehir)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.