Arkadaşının Hastaneye Götürmek İstediği İş Adamı, Arabada Başına Ateş Edip İntihar Etti

Arkadaşının Hastaneye Götürmek İstediği İş Adamı, Arabada Başına Ateş Edip İntihar Etti
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde geçirdiği rahatsızlık sonucu bir arkadaşı tarafından hastaneye götürülmek istenen iş adamı hareket halindeki otomobilin içerisinde belindeki silahla kafasına ateş etti.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde geçirdiği rahatsızlık sonucu bir arkadaşı tarafından hastaneye götürülmek istenen iş adamı hareket halindeki otomobilin içerisinde belindeki silahla kafasına ateş etti. İş adamı kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olay, Kepez Mahallesi Prof. Muammer Aksoy Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, iş adamı Şerafettin Kaymaz (31) geçirdiği bir rahatsızlık sonucu bir arkadaşı tarafından 67 TG 299 plakalı hafif ticari kamyonetle hastaneye getirilmek istendi.

BELİNDEKİ SİLAHI ÇIKARIP KAFASINA ATEŞ ETTİ

Kamyonet Kepez Mahallesi mevkisine geldiğinde iş adamı belindeki silahı çıkartarak kafasına ateş etti. Kdz. Ereğli Devlet Hastanesine kaldırılan iş adamına acil polikliniğinde ilk müdahalesi yapıldı.

HAYATINI KAYBETTİ

Hayati tehlikesi bulunan iş adamı daha sonra ilçedeki özel bir hastaneye kaldırıldı. 31 yaşındaki iş adamı burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Savcılığın olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Kaynak: İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.