Aslanı Fazla Dürtmeyeceksiniz

Aslanı Fazla Dürtmeyeceksiniz
Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, Pınar Karşıyaka maçı sonrası yaptığı açıklamada, Galatasaray'ın hiçbir zaman bitmeyeceğini, bittiği dendiği gün tekrar toplayacağını ve yukarı çıkacağını söyledi.

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, Pınar Karşıyaka maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Aslanı fazla dürtmeyeceksiniz. Bugün oyuncularım gerçek bir aslan gibi oynadılar" dedi. Ataman ayrıca Galatasaray'ın hiçbir zaman bitmeyeceğini, bittiği dendiği gün tekrar toplayacağını ve yukarı çıkacağını söyledi.

Eurocup Son 16 Turu İkinci maçında Galatasaray Odeabank, Abdi İpekçi'de karşılaştığı Pınar Karşıyaka'yı 93-65 gibi farklı skorla mağlup ederek, adını çeyrek finale yazdırdı. Karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, "Aslanı fazla dürtmeyeceksiniz. Bugün oyuncularım gerçek bir aslan gibi oynadılar. Hepsiyle gurur duyuyorum. Galatasaray camiası gurur duyuyor. Taraftarlar, atmosferler ve takım müthişti. Bu sezon başında Euroleague yönetimi haksız yere bizi almadı. Daha önce de söylemiştim, adım adım bu kupada şampiyonluğa yürüyüp Euroleague'e gideceğiz. Karşıyaka'da final ve şampiyonluk için yola çıkan bir takım. İlk periyodun başı hariç oyunun hakimi bizdik. Bütün oyuncularım sahada müthiş bir basketbol oynandı. Bu takım, bu atmosferle kupanın en büyük favorisi olduğunu gösterdi. Takımımı kutluyorum. Gelen taraftara da teşekkür ediyorum. Galatasaray hiçbir zaman bitmez. Bittiği dendiği gün tekrar toplar ve daha yukarıya çıkar. Futbol takımımız bazı sıkıntılar yaşayabilir ama basketbol takımı hiçbir zaman geri vites yapmayacaktır. Bu sezon ligde ve Eurocup'ta şampiyonluğu kovalayacağız" dedi.

Takıma üst düzeyde bir oyuncu transfer edeceklerini vurgulayan Ataman, "Önümüzde vakit var. Acele etmiyoruz. NBA sezonu bitmek üzere bakarsınız oradan çok büyük bir oyuncu transfer ederiz. Alacağımız oyuncuyu Eurocup'ta oynatamayacağız. Ligde ve Play-off'ta oynatacağız" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.