ATFF Başkanı Ayhan Yıldız'dan Başkonsolos Kaçar'a veda hediyesi

atff-baskani-ayhan-yildiz-dan-baskonsolos-kacar-a-veda-hediyesi
ATFF Başkanı Ayhan Yıldız'dan Başkonsolos Kaçar'a veda hediyesi

Bir restoranda Sivil Toplum Kuruluşları Birliği Başkanı Güner Öztel’in öncülüğünde gerçekleştirilen veda programına Stuttgart ve çevresinde faaliyet gösteren çok sayıda derneğin başkan ve temsilcisinin yanı sıra belediye yetkilileri ile davetliler katıldı. Programda sivil toplum kuruluşlarının birlikte hazırladığı hediyeler Başkonsolos Koçak Kaçar’a takdim edildi. Görev süresince kendisine gösterilen yakınlık ve iş birliğinden dolayı dernek temsilcilerine teşekkür eden Koçak Kaçar, duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
ATFF Başkanı Ayhan Yıldız

ATFF’den anlamlı jest

Veda gecesinde yer alan Avrupa Türk Futbol Federasyonu (ATFF) da Başkonsolos Koçak Kaçar’a özel bir jestte bulundu. ATFFBaşkanı Ayhan Yıldız, ABD’deki Dünya Şampiyonası’ndan getirilen A Milli Futbol Takımı formasını Koçak Kaçar’a takdim etti. Programa katılan dernek başkanları ve temsilcileri, formanın üzerine derneklerinin isimlerini yazarak imzalarını attı. Böylece forma, Stuttgart ve çevresindeki Türk sivil toplum kuruluşlarının birlik ve beraberliğini simgeleyen ortak bir hatıraya dönüştü.
Ankara’ya döndüğünde kendi imzasını da formaya ekleyeceğini belirten Başkonsolos Makbule Koçak Kaçar, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti. Program, katılımcıların Milli Takım formasıyla çektirdiği hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.