Atiba Yeni Sezonda Kulübeye...

Atiba Yeni Sezonda Kulübeye...
Şenol Güneş ile sezon sonunda vedalaşacak olan Beşiktaş'ta, yeni sezonda farklı bir teknik ekibin hazırlığı yapılıyor.  Yeni sezon için teknik direktör arayışlarına şimdiden başlayan Beşiktaş Yönetimi, yardımcı antrenör için de bazı çalışmalar yürütüyor.
Şenol Güneş ile sezon sonunda vedalaşacak olan Beşiktaş'ta, yeni sezonda farklı bir teknik ekibin hazırlığı yapılıyor. 

Yeni sezon için teknik direktör arayışlarına şimdiden başlayan Beşiktaş Yönetimi, yardımcı antrenör için de bazı çalışmalar yürütüyor. Daha önce Şenol Güneş'in yanında Tamer Tuna'yı yetiştiren yönetim, bu kez Atiba Hutchinson'ı kendi bünyesinde yetiştirmeye çalışacak.

Kanadalı oyuncunun sezon sonu futbolu bırakması halinde teknik heyetin içine dahil etmeyi planlayan Beşiktaş Yönetimi, özel bir plan yürütüyor. Guti'nin hoca olması halinde yedek kulübesinde Guti-Atiba ikilisi öne çıkarılacak. Guti dışında yerli-yabancı başka bir hoca olsa bile, Atiba'yı teknik heyetin içine sokacak olan yönetim, böylece gelecekteki teknik direktör adaylarından birini de hazırlamış olacak.

Guti için nisan ayında menajeriyle bir görüşme de yapacak olan siyah-beyazlı yönetim, takımı gençleştireceği için, teknik heyeti de başarıya aç isimlerden kurmayı amaçlıyor.

Milli aradan sonra bu konuda Teknik Direktör Şenol Güneş ile de bir araya gelerek bir yol haritası çizecek olan yönetim, kaleci antrenörlerinde ise değişikliğe gitmeyi düşünmüyor.

Mrmiç ve Hakan Çalışkan gibi isimlerden yararlanmaya devam etmeyi planlayan siyah-beyazlılar, tasarruf planlamasını bozması halinde, yeni sezonda bir tek Hakan Çalışkan ile devam etmeyi de kurguluyor.

Kulüpte sembol

Yeni sezonda yardımcı antrenörlüğe getirilmesi düşünülen Atiba Hutchinson, Beşiktaş'ta kulübün sembollerinden biri olarak da görülüyor.

Beşiktaş formasıyla 2013-14 sezonundan beri mücadele eden 217 maça çıkan Kanadalı, kulüp tarihine geçti. Kariyerinde de en fazla Beşiktaş formasıyla çıkan Atiba, 2 lig şampiyonluğu da yaşadı.

36 yaşındaki orta saha sezon sonunda hem milli takım hem de kulüp kariyerini sonlandırmayı düşünüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.