Aykut Kocaman: "iyi Ki Derbiyi Galatasaray Kazandı..."

Aykut Kocaman: "iyi Ki Derbiyi Galatasaray Kazandı..."
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, kupa derbisi oynanacakmış gibi motive etmeye çalıştığı öğrencilerine bir yandan da ligdeki Bursa maçının önemini anlatıyor; "Şampiyonluk şansımız hala yüksek" vurgusu yapıyor. Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, iki kulvard.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, kupa derbisi oynanacakmış gibi motive etmeye çalıştığı öğrencilerine bir yandan da ligdeki Bursa maçının önemini anlatıyor; "Şampiyonluk şansımız hala yüksek" vurgusu yapıyor.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, iki kulvarda da iddialarını güçlü şekilde devam ettirdiklerini savunurken, takımın motivasyonu en yüksek seviyede tutmak için büyük çaba sarf ediyor.

Beşiktaş Kulübü, kupa derbisine çıkmayacağını açıkladı. Ancak tecrübeli hoca, futbolcularını bu maç oynanacakmış gibi hazır tutuyor. Kocaman, takımını bir yandan da ligde oynanacak Bursaspor maçına motive ediyor.

"SON DÜDÜK ÇALANA KADAR DEVAM"

Telafisi olmayan kritik maçlar oynayacaklarının altını çizen Kocaman, "Hazırlıklarımızı son ana kadar büyük bir ciddiyetle sürdüreceğiz, hangi maça çıkarsak çıkalım kazanmak için oynayacağız" diyerek, öğrencilerinden konsantrasyon kaybı yaşamamalarını istedi.

Şampiyonluk şanslarının hala yüksek olduğunu ifade eden sarı-lacivertli çalıştırıcı, "Son düdük çalana kadar mücadeleye devam" vurgusu yaptı.

"İYİ Kİ G.SARAY KAZANDI"

Aykut Kocaman, G.Saray-Beşiktaş derbisini sarı-kırmızılıların kazanmasından memnun. Fenerbahçe'nin hocasının, "Kalan üç haftada fikstürü en zor takım G.Saray. İki maçları deplasmanda (Akhisar ve son hafta Göztepe) ve mutlaka takılacaklar. Beşiktaş yenseydi zirveyi ele geçirecekti; kalan üç maçı da kazanma şansları yüksekti. Derbi berabere bitse Beşiktaş'la puan puana olacaktık ama ikili averajda üstümüzde yer alacaklardı. Bizim tek şansımız G.Saray'ın yenmesiydi" dediği belirtildi.

EN İYİ İKİNCİ SEZONU

Aykut Kocaman, 4. sezonunu geçirdiği Fenerbahçe'de en iyi ikinci dönemini yaşıyor. Kocaman'ın şampiyonluk yaşadığı 2010-11'den sonra en golcü sezonu bu sezon oldu. O sezon 31. haftada 73 golü olan Kanarya, şu an 66 golde.

Kocaman, sarı-lacivertli ekibin başında 31. haftalar itibarıyla puan olarak da en iyi ikinci sezonunu geçiriyor. 2010-11'de 73, şu an ise 63 puan...

İLGİLİ VİDEO


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.