Aykut Kocaman'ın Galibiyet Parolası Sabır!

Aykut Kocaman'ın Galibiyet Parolası Sabır!
Sezonun en kritik maçlarından birisine bu akşam Trabzon deplasmanında çıkacak olan Fenerbahçe'de tüm planlar galibiyet üzerine yapılıyor.
Sezonun en kritik maçlarından birisine bu akşam Trabzon deplasmanında çıkacak olan Fenerbahçe'de tüm planlar galibiyet üzerine yapılıyor. Dünkü idmanda futbolcularıyla toplantı yapan teknik direktör Aykut Kocaman 'sakinlik' uyarısında bulundu. Tecrübeli hocanın galibiyet parolası 'sabır' olacak.

Mutlaka boş alan bulacağız

Kocaman futbolcularına "Rakibimiz hırslı ve baskılı başlayacak... Sakin kalalım, hata yapmalarını bekleyelim. Savunmada boşluklar veriyorlar. Mutlaka boş alan ve pozisyon bulacağız" ifadesini kullandı.

Duran toplar büyük silah

Bu sezon duran toplardan en çok gol atan takımlardan biri olan Fenerbahçe, Trabzon önünde de bu silahını kullanmak istiyor. Kocaman son iki idmanda duran top organizasyonlarına takımı özel çalıştırdı.

Burak'a özel önlem alınacak

Rakibin en önemli silahı olan Burak Yılmaz'a da önlem alı- nacak. Kocaman savunma oyuncularını Burak'ın yapacağı koşulara karşı uyardı. Ayrıca kanat oyuncularından da beklere yardım etmesini istedi.

Tüm gözler Valbuena'da

Giuliano'nun yokluğunda Fenerbahçe'nin en büyük hücum silahı Valbuena olacak. Fransız yıldız sürekli Fernandao'ya destek verip forvet hattını ikileyecek.

İLGİLİ VİDEO


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.